|

Gigapixel panorama najbolji način turističke promocije Stoca

Gigapixel panorama najbolji način turističke promocije Stoca
73
Klix.ba
18.11.2014. u 08:55
13
komentara
73

dijeljenja
Kontinuiranim praćenjem trendova u online prezentacijama na internetu, Turistička zajednica Hercegovačko - neretvanskog kantona prepoznala efikasnost i stvarnu snagu korištenja najmodernijih tehnika koje se koriste pri izradi turističkih prezentacija na internetu.


Tako je nastala i prva (a deveta po redu u kantonu) Gigapixel panorama Stoca. Ovim se dodatno promovira turistička osobenost širokom spektru zaljubljenika prirodnih bogatstava Bosne i Hercegovine koji informaciju više pronalaze na internetu. Gigapixel panoramu Stoca možete pogledati klikom na link www.gigapixel.hercegovina.ba/stolac/.

"Gigapixel panorama Stoca predstavlja jedan od najboljih načina promocije značajnih turističkih destinacija širom Bosne i Hercegovine. Osoblje TZ HNK se nada da će konkretnim akcijama poboljšati web prezentaciju Stoca kao i turističkih vrijednosti koje su do sada bile skrivene od šire internetske publike koja je ciljana skupina kojoj se obraća turistička zajednica Hercegovačko-neretvanskog kantona", istakao je direktor TZ HNK Andrija Krešić.Ovakav pristup prezentacije prirodnih bogatstava je nov, inovativan i brz te prilagođen novoj generaciji koja bira turističke destinacije koristeći moderne uređaje i internet kao osnovni kanal komunikacije.

"Zbog toga je svaka gigapixel panorama iznimno bitna ne samo za kanton u kojoj je kreirana nego i za turizam Bosne i Hercegovine u kojoj se zaista ima toliko toga lijepoga vidjeti a bogatstvo može biti skriveno samo klik od vas. TZ HNK će takođe i u narednom periodu podržati inovativne načine prezentacije a sve u cilju veće turističke promocije Bosne i Hercegovine", izjavio je zamjenik direktora Turističke zajednice HNK Semir Temim.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...