Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba oprat para opet pa planiraju
nek pere kolko hoće opro bi i ovak i onak ako je to cilj, al viđet FlyBosnia na nebu Bosne i po aerodromima svijeta vrijedi
Izborna godina, pa nam opet prodaju muda pod bubrege
U Fly Bosnia su radnici kao potrosna roba, pravi FEUDALIZAM, svake sezone otpusta radnike a od Federacije i Kantona Sarajevo je dobio preko 1 milion maraka da ne otpusta radnike.
U Fly Bosnia su radnici kao potrosna roba, pravi FEUDALIZAM, svake sezone otpusta radnike a od Federacije i Kantona Sarajevo je dobio preko 1 milion maraka da ne otpusta radnike.
U Fly Bosnia su radnici kao potrosna roba, pravi FEUDALIZAM, svake sezone otpusta radnike a od Federacije i Kantona Sarajevo je dobio preko 1 maraka da ne otpusta radnike.
Za Fly Bosnia se znaju slijedece informacije: 1. Sulaiman Al Shiddi Izvlaci pare iz firme jer je prodavao aviokarte i hotelske aranzmane za Swissotel i Novotel Bristol za goste sa Bliskog istoka i pare zadrzavao u Saudijskoj Arabiji umjesto da ih transferise u Sarajevo gdje mu je registrovana firma. Na taj nacin izbjegava placanje PDV u BiH!!!!! Sta radi SIPA, tužilaštvo?????
Orbaneeee mars iz Bosne
Daj poletite jednom da istjeramo orbanovo govno wizair
A piloti FlyB će živjeti u Buroj Ozone Trnovo. To je ono iza 7 gora i 7 mora.
propao projekat isto kao i naziv konpanije ,Bosna nikada nije znala letjeti!!!
"će nuditi jednosmjerne letove iz Sarajeva za Beograd i Zagreb, te jednosmjernu uslugu od glavnog grada Srbije i Hrvatske do Mostara."!!! Jesam li ja pomahnitao ili ovo stvarno piše??? 50tak mi je godina, svakakvih idiota sam upoznao, ali ovo je vrh!
Samo wizzair
Ovo je dobro: Nemamo jos avion a more bit iznajmimo jedan . Leticemo snjim svugdje sa 4 aerordroma.
FlyBosnia koji trenutno nema avion 😭😭😭😭😭 placem
Čudi me zašto jednosmern samo za Zagreb i Beograd.Da se više nikad nevrate.
Dok se ne sruši
Po koji jubilarni put?