Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i registracija nam je skuplja / znacajno / nego u RS tako da me ovo ne cudi.Za vozilo koje ja imam tamo je registracija niza i do 150 KM.
Bice 37% ulja manje.
Na crno samo treba radit dok se ne maknu ovi sa laznim diplomama.
Federalna vlast je glupa ko q. Sda/Df/Hdz. Svijet nikada gluplju i kriminalniju vlast nije vodio
E jeste ih stavili, dignu cijenu i narod plati
Ovo je nepotrebno. Svi trebaju da imaju iste uslovr.
Vlada Federacije je parazit
Čao. Ja sam čamil iz Republike Srpske. Čao
Hoču gradžansku državu ali na 30% teritorije a ne 23%
Pa to se njih dvojica sve dogovore uz janjetinu. Vama ovo, nama ono, Hrvatima kladionice nemoj da ko dira itd
Sve pet..e da to jos neko zbrine na odgovarajuci nacin. Naknada sluzi samo za krpljenje finansijskih rupa..neka me neko ispravi ako grijesim nekim dokazom da ce se tom naknadom navedeni otpad odlagati kako nalazu ekoregulative.
Kako cu hladno da odem kod srba i kupim jeftinije.kao bakir moze razvaliti sve a ja ne smijem u drugi entitet jeftinije da kupujem.nek me moj krade jel?
Hahah pa neka samo neka unistavaju sve bakir i ostala bagra, nesposobni su za bilo sta osim za mesetarenje i ostale mahalske discipline.dabogda litar bio hiljadu maraka dok god se narode ne opametis.
nova naknada za plate političara
Mah gluposti isto kao i naknada za zbrinjavanje otpada koja onda ministarstvo raspoređuje kome hoće