Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mog'o bi se i ja prijavit da odsjednem ovdje kako je lijepo,jos te pomuzu.
Mogao bi te neko i pomusti :)
@gonsales Pa da,ful ugođaj. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ovo je vijest! 👍🏼
hahaha Simpaticno. :-)
Otisao je u Norvesku kao logoras, prvi se put vratio u toku agresije na BiH, da bi se u poslije rata vratio u Norvesku. Sada zaposljava veliki broj radnika. Umjesto da bude primjer svima, mnogima njegov uspjeh smeta. Trebamo se upitati zasto nam smeta covjek koji je zbrinuo veliki broj familija. Mislim da bi se mogli ugledati na njega.
@muslime Koja je to autohtona rasa krava u BiH. Ni ja ne kuzim zasto tebi smeta neciji uspjeh, zasto mislis da je lopatanje vrijednije od posteno stecenog kapitala na drugi nacin. Svaka zarada koja je posteno stecena je ok. Dakle koja je autohtona rasa krava u BiH? I ako te bas zanima, kapital je stekao baveci se nekretninama.
Ako mislis da je isplativo drzati farmu sa busama ili sa gatackim govedom, onda se dalje nema sta razgovarati. Preporucujem ti da ti pokusas.
Ja se pitam odakle mi okus vanilije kad jedem teletinu :D
Ovo stvarno prikazuje kako se pučanstvo promijenilo u tom gradu, nekadašnja farma sa prasićima sada postaje goveđa farma. U BiH sve ima svoj znak, tako i ovo......hahahahhahahhahahahahah
Smartfon skuplji od krave.
..i nas muzu , samo bez muzike!
ima i od rata, nesreće... neke koristi, štaviše: čovjek utek'o iz Bosne, naučio se radu, redu i ĆISTOĆI -- pogledajte mu samo krave, sušta suprotnost onih 90% užasno prljavih krava koje drže ostatak Bosanaca koji sebe još nazivaju Bošnjacima, Srbima i Hrvatima!!
Kako da najobićnija kravo industrija opstaje i to uz muziku i veselo, a HIDROGRADNJA, još tolika i takva i tradicija i struka i u jeku izgradnje autoputeva kroz Bosnu nam ponosnu, pod Fadilom i poštenom nam i to vjerskom strankom SDA ode u stećaj, pa da li je to apsurd, po to je za Ginisov rekord.
pa dobro mogli ste uslikati te kolijevke, carsafe, zavjese... a ne before i nigdje after :-)
Један део је доста оронуо али почетак је почетак. Штала прави кућу а не обрнуто
Znaći da je u Trnopolju puno bolji tretman prema kravama, u odnosu koji je svojevremeno važio prema logorašima, ako se o istom mjestu radi.
konacno jedna vijest koja mi legitimno popravi dan :)))
krave imaju super uslove sretan rad
Ih ljepote. A nama SELJACI na vlasti puštaju vjersku muziku da bi nas BEZ RITANJA MUZLI do mile volje ! I tako već 20 godina.