Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametan momak,ne zivi na Manhatnu pa da studira pravo ili ekonomiju!Samo naprijed!Moze se kad se hoce,pa i u Bosni!
Koliko sam preko ledja preneo, toliko sam se puta inatio. Radio u firmama gde plate nisam dugo vidio. Jednom sam skoro navikao da gladujem, pa zamalo umro. Stave mi mrkvu ispred nosa, ja nastavim da i dalje radim. Koji sam ja Magarac!
Potrebni su pravo i ekonomija i u ostalim dijelovima svijeta, ne samo u Manhattanu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
u jbt, nisam znao da je vako skupo. meni stalno govore da sam magarac, a ja nista ne radim po tom pitanju. odo da se pomuzem!!!
Cudo nema Fike ovdje da prosipa malo svoje srpske pameti ??? .........a sad sjeti, nije smio se pomoliti jer bi ga neko pobrko sa ovim magarcima pa ga pomuzo.
Svaka cast porodici Jusupovic ! Zar vam nije tuzno da se u ovoj zemlji moze zivjeti od uzgoja malina, jagoda, magaraca ali od skole i fakulteta se ne moze?
Svaka čast porodici Jusupović ja lično sam izliječila dijete koje je bolovalo od alergijskog bronhitisa zahvaljujući mlijeku od magarica. Nabavljala sam u Hrvatskoj na farmi u blizini Zadra po cijeni 100 eura litar, Za izlječenje mi je trebalo dva litra. Već 7 godina moje dijete nema problema sa zdravljem. Porodici Jusupović želim sve najbolje u budućem radu
jeste l' dobri s' glavom ?
Imal gdje Meme na ovoj farmi?
Litar sira 1 000 eura? Jesu ovo neke nove mjere uvedene u dzamahiriji?
I vi Srbadija imate svoje mjere u SI sistemu. Tako na primjer kad oznacavate mjeru za veliko srpski nacionalizam 1 Dodik iznosi otprilike 0,066666666 velikosrpskih fasizama. 1 Dragan Dabic oznacava 0,0150 velikosrpskih ludila. To mjerilo se obicno koristi kad se mjeri zaludjenost srpske mase proslavom svojih vojnih poraza kroz historiju. Imate i vi mjeru za vrijeme. Njome mjerite svoju historiju, tako npr 1 Dobrica Cosic iznosi 18 milijardi godina. Prije toliko godina ste vi Srbi nastali, kao najstariji narod, ali na Marsu, pa ste kao Nebeski narod dosli na Zemlju i od vas nastale prve bakterije od kojih se onda razvio zivot. Naravno sad NASA na Marsu trazi vodu, a to je zapravo vrelo Knjaz Milos odakle se nebeski narod prije 18 milijardi godina napajao vodom. Itd itd itd.
ok litar mlijeka jeste 50 KM i kilogram sira jeste 1000 eura , ali isto tako ste trebali u naslovu napisati da za pravljenja sira potrebno je najmanje 20 litara mlijeka, a proces traje otprilike oko dvije godine i da magarice dnevno u prosjeku daju 2,5 decilitra mlijeka...sto ce reci da nije bas to nesto toliko sjajno, ali opet kažem ljudima svaka čast jer su se sjetili nečega što nije toliko često na našim prostorima pa će sigurno imati dobar profit. Sve najbolje!
sve pise
Bila je nedavno farma magaraca na televiziji, Najpoznatiji medju magarcima - Ekrem Jevric, vec tri godine je atrakcija turistima, a posebno domacim seljacima :P
Pa je li to mlijeko od muškog magarca te je tako skupo.
Bila sam ovdje, ja vam ne mogu opisati koliko je ovo skromna i postena porodica. Nadam se da ce uspjeti u svojoj ideji, da ce im neko pomoci da ovo dignu na visi nivo.
E,kakvi magarci nas muzu!
Pozitivno i za svaku pohvalu steta je sto nema vise ovakvih projekata uh zaboravih vecina u Bosni vise voli pjezati po bogomoljama cucati ispred granapa, "degustirati" kafu satima i uz to prosipati suplju Svi bi kao da prave nekakve hiteck proizvode, avione, robote a nisu u stanju proizvesti kilu krompira ;-(((
"Biznis je sasvim slučajno pokrenuo Alen Jusupović,"MLADIĆ"na završnoj godini magisterija Poljoprivrednog fakulteta u Sarajevu" ako je to lik sa slika ne bih bas reko da je mladic...
Nije, to su mu roditelji.
aha...ok onda sam ja pogrijesio...halalite mi svi...
Momak jest visokoobrazovan i na zalost ovog pod nickog mg74 zavrsio je Ekonomski fakultet u Sarajevu, a potom upisao Master studij na poljoprivrednom fakultetu. Izuzetno je pametan i drago mi je da je uspio nesto ostvariti! Samo nastavi tako, hodza!
aferim, samo naprijed.