Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodaju ZRAK HAVU nesto sto materijalno ne posjedujes niti mozes imati a nestabilno je cim moze za godinu dana skociti 900% znaci bjezi od toga
Samo ti bjezi ja cu zaradjivat :-)
jesu navalili na klixu zadnjih dana sa ovom bitcoin člancima, što hočete da se neko uvali pa da plaće na kraju.mani te se gluposti to je sijelo za veliku raju.
Ima raznih kryptovaluta jeftinih sa dobrim izgledima za buducnost, nemoras nikad ulagati vise nego sto mozes izgubiti i nemoras kupovati cjeli bitcoin, moze i samo za 100km ili mozes kupiti i Ripple ili Nem izbor je ogroman i to je buducnost. Pogledaj stranicu https://coinmarketcap.com/ pa mozes birat. :-) Samo nece svi prezivjet ali je tehnologija kljuc svih kriptovaluta. To je demokratizacija bankarstva. Vrjeme ce pokazat koja ce opstat :-)
@cobubuco jara hvala tebi na maloj lekciji i svemu sto si fino objasnio, ja sam ti vise sigurica lik tako da me ovo bas ne zanima.ali vidim zadnjih dana bas navalili sa člancima pa kontam šta je reči.lp
može li se taj biticon držati u novčaniku