Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel to iz Diznilenda došlo, Paško patak iskopao xaxaxaxaxaxaxaxa.Strašno je kako na portalima bitange za sitniš trkeljaju budalaštine :)
Jel to iz Diznilenda Paško patak iskopao naftu xaxaxaxaxaxaxaxaxa ....koliko čovjek mora biti slabe glave da proguta ovakve budaletinaštine :)
cijelo vrijeme govorim da ima svega, al et nece niko da slusa. Mediji spinuju. Proizvodnja se namjerno unistava. Cijene se dizu, al to nije posljedica nedostatka roba, vec previse novca u opticaju. Mislim ovog nepostojeceg kojeg pumpaju
Zasto je, onda, gorivo skupo? Vjestacko dizanje cijena da osiromase narod i utrostruce profit. Isto je i sa hranom
Nafte ima i više nego što treba, barel pao na oko 80 USD, ali je gorivo i dalje bar za trećinu skuplje nego što je bilo. Niko više ni ne pokušava opravdati bezrazložna poskupljenja. A u pozadini svega je jedino gramzivost, ni Rusija, ni Ukrajina, ni korona. To je sada potpuno jasno i vrijedi ne samo za gorivo, nego i za sve ostalo.
Daj mi za cvaju dizela. Omco iz Njemacke.
Sad ce nasi da poskupe jer kazu od viska glava ne boli pa dajte jeno 5% nam ga
Pojeftinilo gorivo danas Hrvatskoj znaju li za to BH pumpasi????
Odlicno, kad pada cijena dizela?
Cijena dizela nikada nece biti kao prije. Nijedan skok cijena ne prati pad na pocetnu vrijednost. Novi minimum ce biti debelo ispod starog minimuma. Mi ne placam cijenu dizela, mi placamo onoliko koliko smo spremni da placamo. Pokazali smo da smo spremi placati po ovoj cijeni. Ekonomista ne vidi razlog da spusti cijenu.