Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece narod da radi za 600 KM...djaba vam
Tako brate, otvoreno recite da je to vaš i za vaše potrebe ekonomski projekat, a ne prosipati nam šuplju o suradnji, povezivanju, demonkratizaciji itd. I nemojte, molim vas, misliti da od samog početka nismo to znali. Glatko s osmjehom bih odbio vaš prijedlog, mada nemam ništa protiv ekonomskog povezivanja sa Srbijom i svima ostalim, čak šta više, poželjno je.
Само ви гледајте јел то Вучићава идеје или није и шта се ту крије. Па се онда чудите када Француска амбасада жели већи ангажман у РС за своје компаније. Док будете гледали одакле долази ведро и да вам неко други реши проблеме сви ће покупити кајмак осим вас.
Do juce je DW pisao kako je minisengen zapravo Vuciceva ideja za vaspostavljanje 'velike Srbije'. Sad kazu da je to inicijativa EU..interesantan preobrazaj. Istina je da je to ideja predsednika Vucka koji je to predlozio Angeli Merkel jos pre 6 godina tj trazio podrsku od nje. Sad kad magarad iz DW vide da ce minisengena ipak biti preokrenuli pricu pa je je to sad 'inicijativa iz EU'.
Bilo je i vrijeme njima okrenuti leda jer oni nemaju nikakve veze sa evropskim odnosno nasim vrijednostima! Podrzavam ovaj zakasnjeli potez
Ne samo EU, nego i SAD i Kina i ... Od sutra je sve elektro... Za 10g te zemlje nafte moraju gledati od čega će da žive... Mnoge te zemlje imaju para ali gdje investirati? U SAD, EU, Kinu, ... Od tih investicija njihovo stanovništvo nema koristi, osim investitora samih. A oni koji nemaju fondova, kao Iran, Irak, Sirija, Rusija, te zemlje su u banani.
Je...evo čekaju u EU 1.2 milijuna muslimana iz dvije regije-Hercegovine i Bosne. Ajte u smokve ! Otrijeznite se pušači nargile
U teoriji da, u praksi ne dok ne dođe smjena vlasti
Azijsko trziste i radna snaga poskupljuje ali ova vukoyebina od Balkana ce ostati jeftina za uvijek
Pa da...Mini Schengen..Muslimani, Srbija, Kosovo, Albanija , Crna Gora i Sjeverna Makedonija opet zajedno. 😂Sretno zajedno!
jooooj kad krene clanak sa "Naim,.." U kojem laboratoriju gajite te svoje novinare?
Joj mi da nešto snadbjevano. Pa nemamo ni luku ni autoput ni pristup dunavu. Nemoj da ste smiješni. Možemo pravit gluposti i vozat kamionima gore dole
EU sklapa trgovinski sporazum s Indijom umjesto s Kinom. Dosta je bilo širenja Unije.