Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je bilo i sa hidrogradnjom a sad ni za hljeba nemaju
dobili posao izgradnje nadvoznjaka u Brojescu i naravno poslali pet radnika da pravi, a onda su trojica strajkovali sto nemaju prevoz do gradilista...
Lijepo ,lijepa stvar samo sto ce kajmak pokupiti Sda mafijasi ,koji su radnici krvavo zaradili ,kao i pare hidrogradnje stoine miliona koje su ostale ne naplacene za vreme rata
Ova firma je propala ima godina dana ...jaranu mi duguju preko 3 milje maraka ...a covjek bi reko dobra firma ....
Koliko se kod nas izgradilo dalekovodne mreže nakon rata, pitam se?
ma ja a da treba kod nas ovi bi nasi narkomani rekli RAZVUCI
Ko to kaže ko to laže .....
Bila bi BiH super napredna da nije bilo SMRDONJA GENOCIDNIH
Ima istine, a vala i ovi ostali ako nisu za vrijeme rata, jebaše i narod i zemlju poslije rata. Ne znam koji su gori, eto.
dokaz da može kad se hoće, treba više ovakvih projekata da NAŠE firme rade vani, ali i u BiH, a ne da nam stranci rade
Lijepo
Cestitke BH gigantu, koji ovim putem pokazuje da se vraca na puteve stare slave! Ovo je dokaz da BH firme mogu parirati sa najvecim svjetskim firmama samo uz prave strucnjake. Jos jednom cestitke i sretno u novim radnim pobjedama Energoinvesta i Bosne i Hercegovine!
Što više pisati o pozitivnim stvarima,pohvale za BiH firmu,yebo vas izmišljeni,imputirani terorizam,a jadne Bošnje se svaki put upecaju na te priče ko' muhe na govna !
Ce sqiptari imati vise struja
ahahahahahaja
Svaka čast.