Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Procitas ovoliki clanak u kojem se EP kao pravda i shvatis da stvarno nije bio ofsajd, sudija je kriv
Upuceni kazu da je krimi al od pocetka projektovan, 32 mil a nemas objekta SDA aferim, i ovje su Dodik ili Covic krivi....ma mi Bosnjaci smo pogani i to trebe da javno kazemo
A sto se neko ugradio dobro
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Za korektnost u ovom tekstu se novinar nije pobrinuo. Bar da je na kraju napisao da im se Strabag nije htio obratiti za saopćenje ili da nije htio novinar uzeti izjavu od druge strane a ovako je ovo klasičan tekst opravdavanja da su iskeširali 32 miliona državnih para.
Noooorooood znoooooo!
Diplome iz štamparija će uništiti ovaj narod SDA HDZ ASDA SBB .
Najmanji problem je ovih 32 miliona. Sad i da hoće pravit ovu elektranu bit će 3 puta skuplja, plus koliko vode (struje) je bačeno u ovih 6 godina. Šteta se mjeri u stotinama miliona maraka, jer je neka pametna glava rekla da ne treba štrabagu dati pishljivih 20 miliona više.
Ovo je novi lvl ugradivanja
strabarg drže kriminalci ,zeznuli su i hrvate,srbe i crnogorce,više zarađuju na tužbama tj .na oštetama nego na građevinskim radovima,potplate sve međunarodne sudove,zabraniti im da djeluju u bosni
nesposobnjakovici
Strabag i još mnoge strane firme koje pogađaju poslove od nekoliko miliona zapravo imaju dobar advokatski tim i samo gledaju da raskinu ugovor i potom odlaze na neke njihove sudove i tamo dobijaju arbitraže svojih ljudi, tako da dobiju milionske odštete a da nisu ni bager upalili.. Lopovse evropske firme
Da da, zato Strabag ima prihode od 13 milijardi Eura.
Noooorooood znoooooo!
E sad ponovo cijene struje za 30% gore bando nesposobnjakovića i lopova...
Oni koji lupaju komentare bez veze trebaju znati da je Strabag u citavoj regiji zaradio vise para od tuzbi nego sto ih je zaradio od posteno odradjenog posla. Jadan onaj ko sa njima posluje.
Noooorooood znoooooo!
I..? Nikom nista! Strabaga uzeo lovu, niko nece odgovarati.. Jasi dalje..
Planinčiću, ja bih tih 32 miliona nabrao na spot sales za dva mjeseca da ne osjetite. Bi malo forsirao proizvodnju, ali šta vas briga, plaća je ista radio ne radio? Bacali ste i 7 decembra sa jablaničkog jezera niz vopdu 100 milja po satu. Ima se, baca se.
Eto što su htjeli povećanje od 200%
Sve ste vi uradili kako treba, ali vas svako prevari. Nije vas stid. Imate pravne službe da se sudaraju guzicama i neko vam ovako uzme milione. Nije sud u Briselu Bakirov kantonalni sud u Zenici.
Lopov ukrade 400KM pazara iz trgovine uhapse ga, u zatvor strpaju, osude na par gopdina zatvora. Ovdje oštete državu za 32 miliona i niko u zatvor???
Kako god, EP BiH mora nastaviti sa Vrandukom...Tu nam je spas, blok 7,vjetroelektrane...