Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDENO OD STARIH PRAVILA KAŽE OVAKO: Veća proizvodnja električne energije u velikoj mjeri je povezana sa povećavanjem životnog standarda, ili barem čuvanja istog ili olakšavanje opadanja opšte egzistencije u društvu.
to bi pravilo vazilo da mi ne izvozimo velik dio elektricne energije
zasto nitko od novinara ne smije vise da spomene da BiH ipak uvozi struju, istu onu koju je izvezla po manjoj cijeni????
Bilo bi dobro da su u naslovu dodali još i :"Rekordan broj poništenih tendera u protekloj godini (jer nisu prošli podobni)".Poništavanje tendera je prourzokovalo rekordan broj otpuštanja radnika iz firmi koje su možda na normalan i pošten način htjele da učestvuju na tenderima, što je opet prouzrokovalo rekordan broj iseljavanja iz ove zemlje.
i kaze nezavisi elektroprivreda od rudika,to moze rec samo budala koja nema pojma....a da nepricamo o cijeni uglja koja je 30-40 km po toni,i kaze rudnici propadaju...u ovom slucaju kupac odredjuje cijenu uglja to nema nigdje u svijetu
JOJ KAD NAS SAD PO DZEPU FADIL OPALI,KAO DEDA MRAZ ZA NOVU GODINU,,,
allahu egmber
Sifra u Fahdovoj: Allah je 12345
ISTOVREMENO NIKAD NIJE BILA SKUPLJA I NIKAD UHLJUPI KOJI SU TAMO 100% ZAPOSLENI BEZ IKAKVOG KONKURSA I PROVJERE ZNANJA(mislim svugdje vlada stela ali ima bar tu i tamo da se primi pokoji čiovjek nestranački i bez štele ali u EP,Telekomu i njima sličnima ne postoji ni taj 1%) NISU IMALI VEĆE PLAĆE I BENEFICIJE
Pa zato im je direktor u pritvoru, covjek zaposlio stranacku familiju, djecu, zene, i djevojke i povale ga, a on samo radio posao zbog kojeg su ga postavili, znaci ti se Muzafere kupaj.
Koeficijent na plate u EP Bih nije mijenjan vise od 10 godina. Ako mislite da se dobijaju bonusi i stimulacije, malo bolje provjerite. Ne sjedite kod kuce za racunarom i ne kukajte, nego ste trebali zavrsiti elektrothnicki fakultet, sigurno bi imali vecu platu nego sad i ne radeci u elektroprivredi. treba malo i guzicom mrdnuti. Nije niko na faxu dzaba sjedio 5 ili 6 godina.
struja nikad skuplja, uhljeba nikad više, karavan za njemačku nikad duži
Leglo uhljeba...
Treba privatizovati EP, pa te uhljebe rastjerat s govnjivom motkom.