Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto niko ne piše o 200-300 miliona maraka poreza koji pripada FBiH i koji svake godine završava u RS. Bruka i bezobrazluk! Bošnjačke pare iz FBiH završavaju u RS,ko je to dozvolio?
Jedan cijeli mjesec na bolovanju provedem u kuci, znaci gledanje tv-a, grijanje, svjetla, el. šporet, dođe mi 30 KM za struju. Sljedeći mjesec radio od 9 do 18 dođe mi 45KM, u najmanju ruku duplo manje struje trosio. E sad kako to sad objasniti? Cujem da se i drugima to desava
Imaš skupu i jeftinu tarifu, pogledaj na računu kad ti dođe. Nije toliko bitno koliko trošiš nego kad trošiš.
@sheeef slažem se isto i kod mene
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nekontam ovo.... Fale se ljudi prihodom od 1,034milijarde maraka, a dobit 12miliona.... AFERIM dobit 1%.... Drugim riječima na računu od 30KM to preduzece načisto zaradi 30feninga.... BOLJE VAM JE DA STE POSLOVALI U GUBITKU NEGO SE OVIM 1% DIČILI
amerx , ma suti ovo je odlicno , za 2014. i 2015. su prihodi bili samo malo manji ( preko 900 miliona ) a dobit skoro 4 puta manja od ove za 2016.
@amerx Naravno da ne kontaš. EP je javno preduzeće tako da i nije cilj samo dobit. Kontao bi ti kad bi ti digli cijenu u nebesa.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vidjecemo kad je budu prodavali, za bagatelu...
sve se nema a masina za ves se pali po dani
kako da je palim noću kad nema vode? :D
Naravno da ste uspješni sa grbače korisnika. Plaćamo domaću struju ko da je uvozimo. O čemu vi pričate.?Zašto ne pišete o odlasku korisnika i pripajanje na privatne firme koje proizvode struju. O kojoj društvenoj odgovornosti pišete, to što građani plaćaju uličnu rasvjetu, to nije društvena odgovornost to neetično poslovanje. Društvena odgovornost bi bila kada bi sredstva za obnovljivu energiju koju građani plaćaju dovelo do toga da cijene budu niže za krajnjeg korisnika.
I oni bi ovakvu firmu prodali za par stotina milioncica
gdje ove pare idu Bog samo zna
evo ti minus
I PRESUSENA JEZERA BRAVO INVALIDI