Jedina kompanija iz BiH
0
Elektroprivreda BiH na SEE top 100 listi
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@niks Aferim i meni isto pade na pamet. Nikakvo ulaganje, poskljupivanje struje kad god im se hoće. Čudi me što nije u vrhu tih Top 100
pa nije ni čudo kad su nam struju povečali za 40% umjesto \"najavljenih\" 15%
Pa zar nekima 20 godina igranja države nije dosadilo. Ljudi, ne među 100 najvećih u evropi već u šupku evrope je jedna jedina bih firma i to pri dnu. Ajmo lijepo odlučiti tko će nam biti službeni novi gubernator i prestanimo se igrati. Ja predlažem Švicarsku. Nek nam dođe vladati Švicarac. Fortifikacija terena slična, tri naroda, pa ajmo švicarski model. E jebiga onda bi Muslimani morali prhvatiti da postoji jedan narod koji se zove Hrvati i koji bi isto imao svoj kanton hehehe pa zato bolje nastaviti propadati dok cijelo Cerić-Zukorličevo pleme ne završi u belgijskom ekstradicijskom rezervatu s afrikancima i azijatima čekajući azil. Možda ih pošalju u Belgijski Kongo.