Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veliki projekat koji ce znacjno olaksati zivot pucanstva p.s. svaka cast onome ko je ovako nesto osmislio kada ce struja pojeftiniti?
koji majmuni. umjesto da m salju racune mailom kako bi se smanjila potrosnja papira, oni ovo prmoviraju kao pilot projekat i unapredjenje usluge
Još jedno presipanje iz šupljeg u prazno. Ovi što misle da će struja pojeftiniti zbog ovoga grdno se varaju. Elektroprivredu će ovo vjerovatno koštati desetak puta više nego do sad. Samo pogledajte koliko košta dostava jednog pisma pa vam je lako izračunati ( dobiće popust na količinu, ali ipak će to biti cifra). Jednostavno izgleda BH Pošti dolazi na naplatu nerad i javašluk pa će je sad Elektroprivreda spašavati.
Otkada to telekom printa koverte? Pa i on raspisuje tender za njih. Ali posto je direktorov pajdo izvrsio registraciju za printanje koverti, sad se moze lobirati i kod drugih kompanija za njihovu kupovinu. Ma kako se samo obicni ljudi ne dosetise toga! Bando lopovska!
Sta lupetate glupostima, zna se ko donosi racune diskretno kovertirane u postansko sanduce, dosad su to bile privatne firme koje su isporucivale bez koverti, koje su uzimale pare od drzavni firmi..Jok Vama bosnjacima lakse na privatne banke uplatiti, stranci sve kukaju kako nevalja Bosna, pa kad nevalja Bosna sto ce im jos njihove banke kod nas, nek idu iz ove Bosne!
@EMS Ne tipujem na 'informaticku tehnologiju' nego nema potrebe za kovertiranje i ta sranja! Neka ostave kako jeste i bolje im je da se posvete pravim problemima nego sto, po ko zna koji put, narodu nekim 'unapredjivanjem' mazu oci!
Madagaskar 27.03.2013. u 10:35 Ma ja....trosite papir i rezite sume...ima ih u izobilju! MAJMUNI!!!!! Mnogo vecu stetu po eko sistem cini informaticka tehnologija od papira.
Evo kako vi komentarisete a veze nemate... znaci ko god hoce da dobija racun na mail na bilo sta drugo moze dobijati posalje zahtjev ili kontaktira novi besplatni broj od ep 0800 20129 i lagao dobije informacije sve provjerene... tako da ovo sto pricaju za sumu i drva i gluposti nnikakve veze sa zivotobom nema... racune za struju mozete dobivati i mail.om za mjesec dana ce biti i usluga sms poruke kod prijave kvara ili ocitanja ili bilo sta drugo kkoja ce isto tako biti besplatna... Ova uprava je bas upravo suprotno svim ovim komentarima uznapredovala sa koristenjem tehnologije 1000% kako je prije bilo... a proviziju za racune nema te ni na jednoj banci ..... ima samo na posti a i to ce se vrlo brzo promjeniti
Ma šuplja za narod. Inspekcija je počela raditi svoj posao i konačno definisala da dostavu pošte (pa i računa) mogu vršiti samo firme koje su registrirane za tu djelatnost. Inače to je izazvalo haos u ovoj oblasti dostave, jer većinu računa su komunalne firme same dostavljale.
Je li iko ikad čuo za uslugu e-račun? Doktore Grabovica, znate li Vi za ove napredne tehnologije? Gospodine Butkoviću, koliko košta održavanje mašine za štampanje računa?
U mom naselju a i u dijelu grada gdje radim nema tih banki. Inaće radno vrijeme mi je do 16 i 30 pa sumnjam da bih za tih pola sata stigao uplatiti. Bolje bi bilo da rade jednu subotu umjesto ponedeljka.
Primjedba na račune za struju je da nema starog i novog stanja očitanja brojila kao što je nekad bio pa razlika potrošnje za određeni period. Primjedba je i što se ne iskazuje preplačenost ako uplatite unaprijed neku sumu recimo kada idete na godišnji odmor ili slično. Primjedba je i na dvotarifna brojila koja je gotovo nemoguće koristiti. Jeftina struja od 13- 16 i od 22 - 07 sati. Od 13-16 većina je na poslu a navećer od 22 sata nam VIK iskljućuje vodu.,radi uštede elktrične energije na pumpama. Nema jeftine struje ni za praznike kao što je nekad bilo.
auuu ovo ce bit njesra. opet po dzepu gradjanja bih!!!
ocigledno je da je osnovna svrha presipanje iz supljeg u prazno odnosno legalan nacin preljevanja para od tamo gdje ih ima u tamo gdje ih nema, jer do sada su racune nosili oni koji su ocitavali el. energiju, a sada ce ti ih donositi postar, svaka cast ovo ni neron u najboljim danima ne bi skontao
Ma daj ba kakav mail. Kao da svi imaju internet a i slanje mail-om zahtjeva određene troškove.Opet bi račun morao ti sam sebi printati.
Ma ja....trosite papir i rezite sume...ima ih u izobilju! MAJMUNI!!!!!
@borac - pa, kako imas za internet a nemas za struju?