Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ENERGOINVEST donosi 100 miliona u BiH, 700 porodica hrani i umjesto da radi u svojoj drzavi ovakve projekte Elektroprenos ovo krcmi Dodiku i Covicu kako bi nastavili da krcme narodnu imovinu i drzavu..!
KAKO NI ZA ŠTA NISMO SPOSOBNI JAKO SE BOJIM DA ĆE OVO PROPASTI I DA ĆE SIROTINJA SVE DA PLATI. ILI NE UMIJU SKLOPITI PRAVE UGOVORE ILI TO URADE NAMJERNO DA BI ONI LIČNO HAJROVALI A ONDA UDRU PO NARODU.
Lijep Matan Žarić daje poslove Dodikovim i Čovićevim ljudima.
Energoinvestu ni mrvice.
Još jedno u nizu p BH preduzeće koje služi za udomljavanje podobnih! U Tuzli su konkurs raspisali u junu 2014 godine, na razgovor pozivali u oktobru. Tokom razgovora, jedna cura došla sa ocem i dajdžom, koji radi u Elektorprenosu. Dajdža pred svim zove direktora i odlazi na rzagovor. U međuvremenu, djevojka je pozvana da uđe kod komisije. Nakon 3 mjeseca, ostali kandidati dobijau obavijest da nisu primljeni, ali se u obavještenju ne navodi ko je (ime i prezime) primljen. Iz svega navedenog, može se samo zaključiti. MAFIJA!
Dobro jutro Kolumbo. Sve je tako, već 20 godina.
Znam ja druže moj da je to tako, samo te uhljupe treba što više prozivati javno
PRIKAŽI ODGOVORE (2)