Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek vam sad SDA i HDZ obezbjede hljeb jer vi ste svojim glasovima njima dali ne hljeb vec vile apartmane. Jednostavno necu da znam da postojite.
nista protiv al nek mi se ne zale ni malinari ni stocari...a jesili ikad cuo da se vinari zale? sto li?
lose je sto smo lijeni, povodljivi, bez ideje, ambicija, sto ne drzimo rijec, sto lazemo, varamo, sto pokvareno bacamo a ne popravljamo. lose nam je zato sto smo losi ljudi i bice bolje kada postanemo bolji ljudi, a ne kada bakir ode.
Glupost cista, cilj svake ekonomije treba biti dobrobit potrosaca ne proizvodjaca. Zakoni koji oni predlazu samo dizu cijenu i smanjuju kvalitet robe na citavom trzistu. Sto znaci da oni zele zrtvovati dobrobit citavog naroda samo da bi odrijeden broj nekonkurentnih preduzeca na silu opstalo......
ma mi smo svi u BIH osuđeni na propast sa ovim nacionalistima i fašistima, to jedan dan mora svaki narod sjesti pred ogledalo i sam sebi reći u lice, BAKIR; DRAGAN; DODIK najveći mosntrumi XXI vijeka kao i njihove organizacije, banda neviđena do sada
Odlican tekst. Preporucujem da procitate i ova slova ispod naslova :)
Zato sto ne postoje politicari koje je briga za bilonsta sem svoje guzice i fotelje
Postoji sistem i zove se demokratija. Glasali ste kusajte.
nista ne kupovati i nikom nista ne placati samo krasti i mozete i vi imati ibuzeti sve sto zelite
nista ne kupovati i nikom nista ne placati samo krasti i mozete i vi imati ibuzeti sve sto zelite
Poltron Sarovic nece uvesti kontramjere.
nikakve veze nema ni bakir ni sda sa tim. ima li ikakvog desavanja da ga ne povezujete s njim. kada vam se ne dize, kada vam se ne radi, kada vam se ne uči, kada ste lijeni, bez ideje bakir vam kriv. nafuravaju nas dushmani da nam je lose zbog nekog covjeka ili stranke.
Analitičara i ku-ca! Sve eksperti, a prakse 0%
samo domacee kupovati i to u domacim prodajnim lancima. to je najbolja kontramjera.
ne treba nista osim da građani prestanu kupovati Janu, Jamnicu, Cedevitu i sl
Mi smo ionako osudjeni na propast srbi izlaze srbiji u susret hrvati hrvatskoj a obje strane nista nemaju od tih drzava direktno. Pa se zale hrvati sto im se narod iz bih iseljava, kad nestite svoje drustvo unutar bih.
Malo vas gule i unistavaju koliko ste blentav.