Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel pocelo ono prvenstvo u seksu nema na ponudi još ništa
btw Nigerija osvaja nema ko drugi,hvala
Nigerijac sjedi na kaucu, a žena vrišti u kuhinji…
Čudnih li gluposti.
Je li ovaj završio ekonomiju u Travniku ili Teočaku?
To je ovako . Kad bih imao pare guzijo bih vas do nesvjesti. Tako oni rade .
OK. Hoteli poskupili. A taj ko je bio u hotelu nije ništa jeo, pio, kupio neki suvenir? Zar to ne povećava potrosnju koja opet smanjuje inflaciju?
jeste znaru ovdje,bas
Laz
Svasta ....:(
A da dodje Hule i Jasar??
Kqkvihbsve budalamima, ekonomista, menadzera tcccc... Inflacija nastala jer je nastampano gomila ovca bez pokrica...pa u koroni cijela evropa i amerika dijelile pare za nerad... ave smisljena politika da se izbrisu dugovi navecih zemalja svijeta jee tehnicki niko ne moze vratiti dugove. Sve mi mirise na armagedon finansijskog trzista a poglavito banaka... i to velikog broja. Evo opkladu nudim da ce biti bankrot RSa za 20 dana i da ce se dio ovog armagedona vidjeti malo...
GLUPOSTI. UZROK JE KAPITALIZAM. RADI KO ŠTA HOĆE NIKO NE MOŽE DA KONTROLIŠE ŠTA BOGATAŠI RADE. TAČKA.
Još ćemo mi njoj zahvaljivat što nam nikad ne dolazi.
Diplomirani inženjer ekonomije iz Travnika.
Nek ne dolazi u Bosnu svakako smo u Q