Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a cast da upravlja tim milionima data Adnanu Terzicu, covjeku koji je trenutno pod par optuznica i koji je unistio u zadnjih 10 godina par firmi. Pa mi smo balije gori i od afrikanaca. Sta ocekivat?
www.heroji.ba pa za sta su se ovi ljudi.borili i ginuli da ovi danasnji dezerteri i cke mogu krasti ili da imamo normalnu drzavu?
eto love za jos vila vikendica limuzina i sexi pomagala...za stranacke supkolizce...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
I sta sad?!... Kad su uveli PDV od 17% davali su nam obecanja kako ce se taj novac ulagati u izgradnju autoputeva...pa onda su uveli i porez na prihod od 10%...isto obecavali "kule i gradove" sad su uveli "akcize"...i opet obecanja...suplja....slijedeci korak je PDV 25%...porez na prihod 20%...i jos malo akciza na struju, vodu, gorivo, plih, kafu i mlijeko....itd. itd..
Prvo razjanite gdje su pare od klirinškog duga pošto vidim da od obećane brze ceste kroz lašvu nema ništa? Terzić laže kad zine kakav njegov auto put...
16 miliona dovoljno za 1 km autoputa. Da vidimo bas sad te akcize
Ako ovo nije reket klasicni onda ne znam sta je
a putevi nikad gori, dovoljno se provozat BILO kojom cestom asfaltiranom nasim parama i sve ce biti jasno :D ovo ode na nova auta, vece plate, itd itd :D a vi narode narodnosti nase jedine nam zemlje BIH jbt..e se :)
Prikazano 16 a uzeli preko 28 milioncica. Jebiga idu izbori valja asfaltirat krezubim jos par km asfalta prema "rodnoj grudi" ispec vola, prase, i janje pa sta kome cejf da pregrize zubom i da glas lopovima
Jedva cekam da vidim u sta ce potrositi taj novac
Molim uposlenim u Federaciji, Kantonu Sarajevo i ostalim gov.narima neradnicima da se isplati 13. i 14. plata i duplira regres te obnovi malo vozni park, nije u redu da se voze u audijima iz 2015. god.
nije im hodza htio reci da je svaki uhljebaski fening zarađen tako sto si dobio mjesto koje nisi zasluzio otimajuci hljeb nekom sposobnijem-haram!
uhljebi slave evo para za nerad...narode glupi suti i trpi pa se usput na aparate nakaci...
Prihodi od kladionica 1.2 milijarde u 2017. Da je usvojeno samo 10% poreza na isplacene dobitke,prihod drzavi bi iznosom 120 miliona KM. Neda HDZ
Kad krece ona brza cesta za Krajinu?
samo pljačkaj narod
A gdje je 8 milijardi ??? Kako ce ovo nestati do izbora samo gledajte hahah
Kaze bosnja ,neka ima brasna i ulja i neka se ne puca ,kad kradu neka nas nasi kradu ,sda je jedina bosnjacka stranka ,branioci kvazi drzave,necemo komunisticke tamo neke firme neka dzamija i islamskih centara i raznih udruzenja sdaovskih...
Najlakse je otet pare