Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uspostavljena kargo željeznička linija između Srbije i Kine, vožnja traje 25 dana
Ne treba ni proruskoj stoci ni eura dati,neka kamče od rusa i kineza.
Samo malo zasto onda akcize ako cemo se zaduzivati za kredit?
Po meni je besmisleno govoriti o bilo cemu sto nije zavrseno! To sto je neki EBRD kreditirao, treba da bude samo ALARM ZA PANIKU BH DRUŠTVU KOJI ĆE DA OTPLAĆUJE !
Da rade koliko pišu o gradnji autoputeva, do sada bi sve bilo gotovo.
@Cicibann "Otvorenjem nove dionice od 25 kilometara na autoputu Banja Luka - Doboj, Bosna i Hercegovina dobila je više od 200 kilometara savremenih saobraćajnica. U Federaciji BiH koristi se oko 95 kilometara, dok se u Republici Srpskoj koristi oko 105 kilometara."
@Cfbuser za 24 godine 200 km. Moja baba bi sama brže. Ovim tempom gradit ćemo više od pola vijeka, a ppvrsinom smo mrva od države.
Republika Srpska kad dovede autoput do granice sa Srbijom a od tamo uz auto-put povuče gasovod, imaće veliki šansu za razvoj.
To se ovim tempom realno nece desiti za 15-20 god min