Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Klixonja: Skolovanje jeste besplatno, ali ti treba kredit da bi placao stan hranu, rezije. U Sve moras posuditi najmanje 50tak hiljada maraka za prosjecan fakultet. U Americi je cifra mnogo veca.
Ne znam koliko je to 50tak hiljada maraka ali u svakom slucaju je pohvalno ako banka daje kredit za zivotne troskove i izdrzavanje onima koji su se odvojili od roditelja dok su na studiju :). Ja zivim u americi i znam da je cifra veca jer se placa skolarina koja moze biti i stotine hiljada dolara na prvoklasnim univerzitetima. Cijeme variraju u zavisnosti od drzave i nivoa skole. Ali nema nista djaba.
Nek i naši igraju LOTO. Samo što je kod nas i to namješteno ! :D
I ja isto pokušavam riješiti tako. samo što sam ja sa druge strane :)
Genijalno. Pita mene ova moja, kaš me ženiti....kaem ja njoj; cim dobijem na lotu, vodim te u svoje favele.