Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Priroda nam je vratila milo za drago, koliko cijenimo i postujemo prirodu ovo je najmanje sto nam se moglo dogoditi.
Hocete reci spasene su nam sume od izvoza u italiju i uvaza u bosnu gotovih proizvoda ?
Poplava je sve moguće uništila po njihovim procjenama, tako da će trebati dignuti kredit od MMF-a, potrošiti 1/3 na sanaciju štete (ipak su izbori brzo), a 2/3 nacionalističko-lopovskim i socijalističko-lopovskim strankama. Što je nagore, čak misle da je i ta 1/3 velikodušno od njih. Ipak valja računati na moguće pobune opet i na vile, vikendice i vozni par koji imaju.
Fala bogu da je i bespravnoj sječi došao kraj -ako jeste.
Molim poslušajte i širite dalje, haos na pomolu!! http://www.podijeli.info/index.php?action=loadContent&newsID=285&catid=2&view=article
Sad je idealno vrijeme za pranje novca.