Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet plaćeni članak. Oni tamo djele štampani novac i narodu i privredi a mi ne smijemo ni garanciju.
..ZASTO NE SUBVENCIONISATI DOMACINSTVA I PRIVREDU, DOK TRAJU KRIZE SVIH MOGUCIH KRIZA NA BALKANU 😎😡!?!
6 mjeseci placamo 6 mjeseci dobit el.privreda pokriva 💯%❤️👍❤️Razmisli pa opet razmisli i DJELUJ😎👌 ....NEMA UGLJA 😎👌NEMA PLINA 😎👌 NEMA GUMA ZA LOZENJE 👌😎....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Htjedoh reći da pravimo nuklearku, ali kad pomislim da će zaposliti uhljeba sa doktoratom iz nuklearne fizike sa univerziteta Han Pijesak, bolje da probamo obnovljive izvore...
Za nas nisu nuklearke. Ako je ne raznesete vi mi bi vjerovatno u nekoj budućnosti. Zamisli Miletovog inženjera iz Laktaša.......
Posvađaju se oko nacionalnog sastava inžinjera, a vamo reaktor bruji, temperatura otišla u tačku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dužni 13 milijardi i garantira za kredit?
Zar može neko biti toliko glup da dozvoli izgradbju Termoelektrane danas. MOŽE - GLUPI BOSANAC. I ONDA SE TREBAMO LJUTIT KAD NAM NEKO KAŽE DA SMO GLUPI
jel Janez Kopač financira RESET pokradenim paramo naših štediša iz Ljubljanske banke?
TE Banovici 350MW vec trebala biti zavrsena za duplo manje pare. Gdje mi zivimo.
Zast bilo kojoj kompaniji treba drzavna garancija, nek garancija budu sami sebi, zalazu i ulazu u sebe u skladu sa svojim mogucnostima i zavisno kako posluju. Zasto se gradjanima BiH na ledja trpa ovakav kredit visokog rizika. Da li BiH sirotinja treba da placa uhljebarsko-partijsku kompaniju kakva je EP?
Hoće li Tužilaštvo ovdje raditi posao da SIPA nekoga privede ili oni rade samo kako im vladajuće stranke narede?
I uporno neki politicki ublehasi sa svojim ublehasima u elektroprivredi guraju ovaj propali projekat,hapsi bandite.
A šta je nama tzv Energetska Zajednica da mi postupamo po tim zahtjevima. To su zahtjevi duboke države, grupe transhumanističkih oligarha koji upravljaju EU (kao i UN, WHO i sl..). Oni u stvari žele uništenje ekonomije i i suvereniteta BiH. Na tome rade i Kopač i Žiško sa Arhusom i Kušljugić i njegov Reset (prikladno ime). To su trojanski konji najmračnijih sila instalirani u BiH. Vidjeti ko njih finansira i sve će biti jasno.
Podhitno izgraditi Blok 7 kako god, ako ovako nastavimo placacemo struju Nijemcima 3 puta skuplju nego sad. Znaci gledaj clanak nekakva energentska zajednica klinac palac hoce da nesto govori kako nije zakonito. Sud debili govori sta je zakonito a sta nije ne vi. Placeni clanak.
Cuj energetska zajednica? Ko su oni?
Hebale vas termoelektrane, svi ulažu u čistu energiju, samo nas Elektroprivreda truje dok oni pune džepove
Vjetar i sunce, drugo nam ne treba
Joj kad se neuk bavi pitanjima energije. Kako misliš skladištit solarnu i vjetro energiju? U baterije? Pa ono u fazonu uvečer kad nema sunca i nema vjetra svijetliš na baterije?
Ovo nama nešto poručuje?? https://bankwatch.org/team/pippa-gallop Bankwatch?? Pa jel dosta što nam je mladomuslimanska gamad pogasila banke i dovela austrougarske i sad nam još ovakvi EU imbecili napominju???
Kakva bolan Energetska zajednica?? Još švapskih prevara treba Bosni i Bošnjacima?? Pošaljite ih u neonazistićku materinu i njih i njihove prevare špijune i laži i počnite pravit elektranu u Tuzli.
Plakat ćete vi i za rudarima i za T.elektranama vrijeme je pred nama.
Blok 7 je izvoriste bogacenja trenutne UPRAVE ELEKTROPRIVREDE.