Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Privatna prćija Dragana Ćirila
Gdje im je ta jednakopravnost i kako sad ne smeta bez ijednog bosnjaka u upravnim strukturama Aluminija.
A gdje je tu nacionalna zastupljenost to niko je pita samo kad se trebaju dat pare za rad onda je ok da svi parcipiraju tad se gleda nacionalna zastipljenost
Ova dvojica su maloumni neinteligentni kriminalci. Napravili do sada u zadnjih 8 mjeseci 80 mil KM gubitka. Valjda je je to karakteristika sposobnosti. Taki se biraju kao podobni za funkcije. Tito dragi sta ti ucinise od onoga sto si stvaro.
Dokle če ova firma crpiti Federaciju i njenu pomoć a zauzvrat pare u privatne džepove
Uspjeh Aluminija d.d. Mostar je zagarantovan samo pod jednim uslovom, da poslovni partneri nikada ne vide glavnog direktora Aluminija d.d. Mostar.
E ovaj ce ih bas usreciti😁😁
Ovo je toliki cirkus od vucicevih pijuna hdz-a! Ovaj tip treba u zatvor. Jedan od stotinu primjera: Metal aluminij koji ostane kao otpad prodaje se firmi (koja je u istom objektu kao i firma Aluminij) i ta prodaje taj otpad kao sirovinu firmi Aluminij! Sad nadite gresku!
gasi !
Ljudino kolika ti je plata? Sve će to bošnjaci lijepo isplatiti jer riđobradi pojma nema o životu.
aaa račun za struju? hoce li stranka klempavih ušiju i bijelih čarapa račun platiti?
De jos i to malo pokradi i zavrsite
Nema od ovih ništa...doslovno isti lik koji je firmu doveo u ovu situaciju.
HDZ kadar unistio firmu skutorima
Zajko Zeba oooi