Prvih 30 dana
10

Dosadašnje ljeto na Jahorini vrlo uspješno

FENA
Foto: H. M./Klix.ba
Foto: H. M./Klix.ba
Ljetna sezona na Jahorini otvorena je prije više od 30 dana, a već sada broj prodatih karata za panoramsko razgledanje planine i spuštanje tjubing stazom, dostigao je rekordni broj – saopćeno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Samo u julu prodato je više od 3.000 karata za ljetne sadržaje na Jahorini, što je za 75 posto više u odnosu na prethodnu godinu u pomenutom periodu.

Olimpijski centar "Jahorina" zajedno s fondacijom "Podrži život" prvi put na Jahorini u okviru ljetne turističke sezone organizujе humanitarnu "Trku za život", koja će biti održana 11. augusta u 11.00 sati u dvije kategorije: porodična i extreme.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na zvaničnom sajtu OC Jahorina, kao i na platou Poljice.

Ljetna sezona na Jahorini se nastavlja, a OC Jahorina svim posjetiocima pruža mogućnosti za zabavu, odmor i uživanje uz promotvne pakete i tematske vikende.

Ponuda Jahorine ovog ljeta prilagođena je onima koji vole da provode aktivne odmore uz adrenalin i sport. Pored toga, do kraja ljetne sezone sve posjetioce očekuju popusti od 20 posto na sve sadržaje tokom Race openinga od 03. do 05. augusta, ali i školskog vikenda od 31. augusta do 02. septembra - navodi se u saopćenju Olimpijskog centra "Jahorina".