Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strucnjaci aloooo profesori emeritusi pa sto se ne ukljucite u borbu nego samo prosudjujete.
Ovaj domazet kao da je sa Marsa pao, kakav državni nivo oni su samo tu koznaticji da se zovemo država. Šunje i ti bislo da zavuces ruke u djepove radnika
Dva pofesorska UHLJEBAŠA !!! Nisu se očitovali o propasti REFORME RUDNIKA i 600 mil KM duga !!! Kako bi to Anto D. ocijenio da su mjere koje je poduzela Vlada FBiH bile potrebne, ali i malo PROPALE !!!
Ante Domazet prica jednu pricu kaf je gost na nekoj tv stanici , a skroz drugo kad je juce bio s vladajaucim . Zasto ih juce nije krtizirao ,zasti juce ne tece da se akcize na gorivo trebaju ukinuti i jos ostale mjere koje redovno populisticki spominju ? Nego niz dlaku ide ovim na vlasti . Sto ne rece za Fadila i vladi FBIh da nikakkvr mjere nisu dali za radnike i firme .To je sve mizerija
Azize, bilo bi dobro da se vise angazujes u rjesavanju krize. Podrzavam tvoje stavove.
GitmoBay nije Sunjo nego Sunje a inace je jedan od najkompletnijih i najboljih profesora! A buduci da si vjerovatno malo piskaralo to neces nikad shvatit!
Smanji vojnicima sa 600 na 500, a tih 100 uzmite sebi i drugim uhljebima
Evo poceli se javljati i ovi arheoloski rekviziti od profesora.