Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa reklama oba proizvođača...
a sto i koldzo nije bio u "delegaciji"...pa i on je vlasnik :)
Najbolje i najkvalitetnije mlijeko i mliječni prozvodi u Evropi, a i šire su proizvodi mljekare "ZIM" Zenica. Ovo nije reklama ovoj firmi. Njima to ne treba jer imaju kvalitet. A za dobar proizvod ne treba reklama nego informacija.
Pazite se BH građani narednih dana. Očekujte da opet na nekoj farmi krava u Bosni i Hercegovini otkriju epidemiju bruceloze ili kravljeg ludila, a na farmi peradi epidemiju ptičije gripe. Naravno, tih bolesti nikada kod nas i nije bilo ali je to siguran put ka proizvodima firme "Dukat". Ne nasjedajte. Domaće je, sigurno, najbolje.
Amko i domace, licemjerstvu nikad kraja. u amku kao i konzumu sve hrvatsko je istisnuto a nase sve na donjim policama, ovaj samo sebe gleda i da sto vise on ima a za domace mu se jebe...
Kupuj jaro domace za bolje sutra
Gdje ovaj Amko ima markete, samo u Sarajevu izgleda?
samo domace nista hrvatsko...
Pod hitno zabraniti izvoz mlijeka, jer u protivnom kako natalitet opada bićemo željni i mjčinog mlijeka! Pod hitno zabraniti izvoz mesa u Tursku, jer ćemo uvozi konzerve i to bezcarinski! Pod hitno zabraniti izvoz voća, jer ćemo uvoziti bezcarinski marmeladu! Sve ostalo, veleizdaja!