Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novinari u propagandi koja odgovara pumpadzijama... 10 dana cijena barela spadala sa 128 na 98 dolara ni clanka jednog jedinog...Sad kao narasla za 3 dolara na nebitnu cijenu...naslov CIJENE NAFTE RASTU!!! Samo nas u mozak krhajte,ma ja
Ma nek rastu kupio sam konja libo me. Čekajući EU kilavu propo bi ko Grčka.
Da stane rat I prestanu sankcije koje pogadjaju I one koji nisu Rusi. Medju drzavama koje nisu za sankcije Rusiji su: Indija, Kina Egipat, Brazil, Indonezija, Turska, Iran, Pakistan, Kazahstan..lista je sira od liste zemalja koje su uvele sankcije. Ima li gdje ulja za 3 KM?
ako poskupi benzin poskupiće i dizel
Nema veze, ionako su nam trunutne cijene goriva postavljene kad je barel skočio na 135 dolara. Baš me zanima dok kad će ostati ovakve.
Srusio se avion u Kini 159 mrtvih