Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nikada ne kupujem u konzumu, ali sam maloprije prosetala cisto iz radoznalost...........veliki su popusti......veliki.........na sta to ukazuje ?
"Ae, dajte te račune, kad je beg bio cicija za filđan oraha!" >_
i kad im dostave papire šta će sa njima, obrisati dupe? .. pa ne morete servisirati redovne potrebe budžeta za koje ste dobili kredit, a kamoli da vi obezbjedjujete i dajete ganrancije dobavljačima ..
@CrazyNorth .. jesil imbecilu pročito šta sam napiso prije nego si se izasro, ye__bem te u te oči herlave, retardirane
Npr. nacionalizovati svu Agrokorovu imovinu i novcem od prodaje isplatiti Agrokorove dobavljace ?! Tako bi uradila svaka normalna vlada, i ako nesto ove u genocidistanu i ne smatram normalnim. Svakako bolje od ovog mazluma (ili lopova) Novalica. Kao da je uposlenik Agrokora a ne naroda koji ga je tu postavio.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)