Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de da nam citava bosna fakat zamirise bijelo, sretno!!!
Zasto niko nespominje promet u KM, profit, itd? Zadto samo u tonama? Muckalica kao sve
pominju ti dug koji imaju od 30 miliona, valja valjda prvo to anulirat...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ditin ARIX ide čim izađe, deterdžent za suđe može 3D i naravno Bronho i Varkina za odvode. Omekšivač, papiri i brisači Violeta. Kome treba strani proizvod
u potpunosti se slažem, i podržavam, samo je Violeta malo nabila cijene deterdzentima...
Svaka cast i sretno sa prodajom
svaka čast .vratit će te vi 30 miliona maraka i to u kratkom roku.još ako krene izvoz . nema frke za vas čak i ne trebate strateškog parnera.hemijske industrije u svijetu su jake poput auto industrije.
TK je oduvijek bio poznat po praškastim proizvodima :)
i to kvalitetnim...zato,kupujmo domace! =)
Ja koristim praskove iz Njemacke. I najjeftiniji je bolji od nasih.
Puno se spominje Bingo oko Dite i kao Dita duguje Bingu ali vjerujte da "Dita u stečaju dd" nije ni Bingu ni bilo kojoj drugoj firmi dužna ni marke, sve što Bingo uplati su predračuni po kojim robu i dobiju.Dita je dužna samo firmi koja im dobavlja sve sirovine
Ne znam šta se koga tiče ko šta koristi! I ovde pljuju ako "ne kupuješ ovo ili ono" Pod 1 svako kupuje ono što ŽELI svojim parama i šta mu odg.recimo kupujem i domaće,a bome i druge inost.proizvode.Na kraju svi mi kupujemo ono što nam odgovara i što nam se dopada! Vrlo jednostavno...
Stalno se govori o patriotizmu potrošača, a šta je sa patriotizmom proizvođača, pre zla u kolačima, so u suhom mesu i siru, talog u vodi, voda u mesu, žižak u palenti, crvi u riži, plijesan u pavlaci, loj u sudžuki... a onda pišu kako nam otkazuju bubrezi.
Stalno se govori o patriotizmu potrošača, a šta je sa patriotizmom proizvođača? Prezla u kolačima, so u suhom mesu i siru, talog u vodi, žižak u palenti, voda u mesu, loj u sudžuki, crvi u riži, plijesan u pavlaci, hemija u sokovima...a onda čitamo da nam otkazuju bubrezi, onako, patriotski.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fakat miriše bijelo :) Imam prijedlog. Trebali bi uraditi re-dizajn ambalaže. Nek objave konkurs....
Hoće li to sad 3D u prahu biti
Samo naprijed!
Svaka cast da bar nesto u ovoj zemlji ide naprijed !!!
Svaka čast Diti, ali u 3D- u se stvara neki talog, i sav je mutan. To nije problem, ali nedavno kupih novu mašinu, skuplju, pa ne bih da se pokvari od sumnjivog deterdženata.
Kupljen u regularnoj radnji u Sa. Možda ću kupiti i Arix, iz patriotskih razloga, ali ne znam da li ću ga iskoristiti.
Budite uporni, marljivi a i gomila sreće će vam trebat da konačno uspijete ... S r e t n o
samo naprijed
Svi radnici u BiH su na ovaj ili drugi nacin mogli spasiti svoje fabrike i svoja radna mjesta.A zasto nisu o tome bi smo mogli polemisati.
tako to rade vrijedni neimari..samo naprijed do konacne pobijede...!!!