Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo polako dize se gigant iz pepela bice aBd opet to kao nekad samo malo podrzati al ne sako Ditu nego i ostale nase proizvodjace!! zasto piti Karlovacko a imamo Preminger Nektar Sarajevsko Tuzlansko... zasto piti JANU?? Imamo Olimpiju Lipu ..... i jos 20 domacih voda
Domace je sranje veliko!!!!! Nasi nikada nisu niti ce spojit kvalitet i prihvatljivu cjenu! Oni samo gledaju da se obogateeeee Dita je sama so i soda.... ubacis ves da se pere a izvadis smece!!!!
Zaboravio si napomenut i da slusamo domacu muziku..... hahahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
3 de je super deterdzent za suđe. Koji je to bolji. Spuzvica je veliki faktor kod pranja suđa i ako imas losu spuzvu neces nista oprat ni sa najboljim markama. Odjebite svi koji spominjete nacije kad pricamo o sredstvima za pranje.
ako mi je i za koju firmu stalo da stane na noge onda je to dita
Jedan u majici, jedni nose rukavice ovaj čiko ne. Pogledajte samo mašinu - 10 godina niko to se nije našalio da je počisti..
pa neće prevaranti da dadnu tolike pare...hoće opet za JEDNU MARKU da je kupe
Sta je Bakire sad tvojim haverima ne odgovara cjena Dite sad vam skupa m..micu vam kleptomansku. Htjeo si je sa firma Lora prisvojiti kao sto si prisvojio desetine firmi za marku ali ti ovdje nije uspjelo. Dita je firma gdje je mafijaska hobotnica SDA slomila nogu i puno srece u daljnem poslovanju nase dite. Kupujmo domace,A NE STRANACKO
Vidi djikanskih botova sto trolaju i pokusavaju da pokvare jednu pozitivnu pricu. Providni ste. Volim re bosni!
pa dokle mislite urusavati cijenu.
Najveći problem kod naših domaćih proizvoda je standardizacija, tj. da je svaki proizvod što je više moguće identičan.
Vlasnik Dite treba biti dioničarsko drušvo 40% a dionice trebaju posjedovati radnici sadašnji,bivši i penzioneri Dite.
Pa nek međusobno skupe pare i kupe je na sledećoj licitaciji.
Firma je njihova 40-49% ,bez licitacije...a nek traže kupca za preostalih 51-60% Radnici će biti dosta produktivniji,znajući da rade za sebe i da su i sami vlasnici Dite.
Pa ko ce se javiti. Procijenjeno na 13 miliona, a vrijedi realno 2 miliona.
Treba zabraniti uvoz vode ili napucati strasne poreze. Ali nazalost "naša" zelja ka EU to ne dozvoljava. Bosna je vodom jedna od najbogatijih evropskih zemalja za koju sluha "imaju" nasi vrli strucnjaci. Na kraju krajeva, sto kupovati vodu? Malo li je placamo ViK-u :)
A sto pijes mineralnu? :P
zato dite slabo na policama
Promet 4 miliona a vrijednost 13m? Onda se cude sto im se nitko nije javio na natjecaj.
pa šta ti ocekuješ da krava vrijedi koliko je litar mlijeka ?
Nije problem kupovati domace ali kad se poboljsa kvalitet proizvoda.Svi u fazonu kupuj domace a ne poboljsavaju kvalitet
neka vam je hairlih i bereketno... p.s. ja redovno kupujem ditine proizvode