Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kažu na kraju mjeseca kad se sve sabere fali milion KM. Pa smanjite plate na 1000 KM pa ćete uštedit milion KM:
Ko ih beje ,nek cucnu.Sjebu firmu pa placu vladi.
Nikakve podsticaje građani Fedracije neće dozvoliti za ovog gubitaša. Ti podsticaji bi se kroz namete na građane trebali sabrati pa onda da politika posdticajim kupuje socijalni mir i uhljebljava svoje kadrove u preduzeću koje ne stavra vrijednost nego je troši. Neće proći.
Ajde ne kaki..pa ova vlada uvezuje staž ili spašava neke minijaturne firme poput "Vitezita" ili rudnika a ti pričaš kako ovo ne treba...kill yourself
minijaturna firma= minijaturno neracionalno trošenje, mada naravno protiv sam i takvih slučajeva, ali Aluminij je firma koja ima oko 200 miliona akumuliranog gubitka bez ikakve perspektive zaokreta u profitabilnosti poslovanja osim naravno ako bi se teret sniženja cijena električne energije Aluminiju prevalio na građane Federacije. Neće proći !!!
A nije davno bilo kad se Nermin Neka Lubenica Nikšić po zanimanju inspektor iz Konjica hvalio kako je Vlada FBiH sve sredila i kako će konačno Aluminij krenuti naprijed ...kao i sve što sdp pokrene vidimo kako završi ....
SDP + Lijanoviću su sutavno uništili ovu firmu odkad su na vlasti..
Žestoki sam protivnik SDP-ove politike, ali sa propašću Aluminija nema ništa SDP- Ta firma je bila uspjšna samo kada je imala povlaštenu cijenu struje što je i osnovni njihov energent . Zbog kriminala oko Aluminija optužen je i direktor HEP-a u RH i to zbog prodaje struje Aluminiju po neopravdano niuskoj cijeni. U aferi je i Ivo Sanader. Ima tu kriminla kao u priči, ali malo je tu SDP-a. SDP bi učestvovao u tome tek ako bi im isposlovao nižu cijenu struje nauštrb građana Fedracije.
Kada na Googlu pogresno ukucate Chuck Norris,nece pisati DA LI STE MISLILI CHUCK NORRIS? Pisace: Bježite dok jos mozete.
Stara,popijel se sta :-)
Chuck Norris nikad neće dobiti srčani napad. Njegovo srce nije dovoljno glupo da ga napadne!
Šta su prvo vidjeli prvi austronauti kada su sletjeli na mjesec?? -vikendicu chucka norisa.