Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVE RASPRODA SDA...
@Ecolo hvala Bogu da prodaju telekome
BAKIR SVE RASPRODA...NOVI SANADER
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne svidja mi se ni ponuda ni kvalitet BH Telekoma. Al' budimo realni, ovo je najjaca kompanija koju posjedujemo i koja mnogo toga radi za dobrobit drustva. Ulozili su ogroman novac u sponzorstvo sporta, skola, edukacija mladih, doniranje opreme i td. Uhljebe treba rastjerati, to stoji, al kompaniju drzava mora zadrzati.
@Kanuni Upravu si, ponuda nula al zato bar daju drzavi i djeci za razliku od “ostalih”
A sta ce biti sa 3500 SDA uhljeba u Telecom. Realno ih ne treba vise od 500. Sta ce biti sa nepismenom kcerkom Hanke Paldum, sto ni srednju skolu nije mogla posteno da zavrsi. Pa je Hanka zaposlila u Telecom, dajuci Bakiru mindze.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
podjelite dionice narodu koji je to pravio, isto tako i za elektroprivrede
Tu nam je negdje i kraj
Seljačine
Zbog toga ide ubrzano mijenjane baznih stanica 4G da sretnik dobije budzasto BHTelecom
Sve su razjyebali što se moglo..
ne prodavati zlatnu koku!!!!
hajde neka ide i ovo, mozda sa deutsche telekom dobijemo kvalitetniju uslugu za manje novca.
Cilj je rasturiti i prodati strancima, poslije toga cijene idu gore a SDA ce jos nekoliko stotina miliona ukrasti.
Sve ste uništili alal vam vera
Ja koliko znam nista od toga, bar sto se tice ovog mandata
fino rekao, ima 3 godine, telekom je tuhnut za smjesnu cifru, cekaju samo povoljan momenat da objave......
Kako ? Fadil rekao prošle godine nema privatizacije telecoma.... ali nije dodao da je mislio samo na prošlu godinu. Najjači si Dilfas al najjači haha. Sad sjedi u Audi svoj A6 5.0tdi i zavrni jedan krug
klix, nemoj gurati ovu informaciju o "direkciji" i "privatizaciji" narodnog blaga dolje da se zametne, neka narod vidi. jer prodaja nacionalnog blaga je najveći mogući kriminal i zločin protiv naroda i države, sa istorijskim štetama i posljedicama po narod i državu, od strane onih koji to rade. to ne smije proći i na tako mučki način.
ZNACI BH TELECOM , ALUMINIJUM , 0 KM AUTOPUTA , 30% POSKUPLJENJE GRIJANJA ! masAllah Novalicu , i jesi za novog mandata da nas dotucete ti i SDA
da je kakvog posla u direkciji za ekonomsko planiranje pa da je covjek miran do kraja zivota