Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"DESEZONIRANI" ILI VANSEZONSKI?
Ah jos malo pa to nece imati ko kupovati,Zatvorite velike markete i otvorite male,prodavnice.Kod nas stranci jedino savjetuju otvaranje velikih trznih centara ,a malih firmi za proizvodnju.Hihihihiiii ebe lud zbunjenog.
eto raste potrosnja, nesto zbog rasta cijena, nesto zbog porasta standarda. jedino sto je problem rast standarda onih koji vec imaju mnogo, a ova buranija do 800KM plate bas ne raste
Narod kupuje ono sto mora, jedan paradajz i jednu papriku, samo da stomak okusi neku promjenu. Nekada se kupovalo školjka jaja, paket ulja i vrece šečera, a danas, 5 jaja, 1l ulja i 1 kg šečera. To sute evropske vrijednosti našeg društva, dok sa druge strane silnici i pljačkaši narodnog blaga (citaj tvornica) ljetuju po Bahamima, grade vile na Poljinama i vozaju bijesna auta. Sve bi ja to po kratkom postupku!
kako pad kad nam uhljupi na vlasti govore da nam je super ...
KAd se nema prov se štedi na svermu osim na hrani ! NAkon toga oept glasate za isto i slijedi glad pa rat ili rat pa glad ! POBOGU ZAŠTO ? Zato jer ste vi to ISKALI, i išćete 27 godina za redom, a bilo vam je prije 30 puno bolje nego sad ! Prije 30 godina sez bili so godina ispred Češke a sad se 30 iza !! Kod a oni nisu mogli uze 30 milijardi eura kredita pa ratuj DO ZADNJEG PROTIV SLOVAKA ! A poslije uništi sva preduzeća da dođeš to ratnog plijena jer nisi dobio rat
a komplikovanog clanka...veci , manji ,pad , rast , ko ce to sve pohvatati
ja bih ali nemas nista...