{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Deseti QSS Enterprise Day okuplja stotine IT menadžera

10.4.2013. u 11:58
42
2
Deseti QSS Enterprise Day okuplja stotine IT menadžera
42
Deseti QSS Enterprise Day okuplja stotine IT menadžera
U sarajevskom hotelu Bristol u četvrtak od 9:30 sati bit će održana deseta po redu konferencija QSS Enterprise Day 2013, koja svake godine okupi više od dvije stotine IT menadžera iz vodećih kompanija u telekomunikacijskom, finansijskom, privatnom i javnom sektoru u našoj zemlji.
Ova konferencija se smatra jednim od najznačajnijih IT događaja u BiH na kojem vodeće svjetske IT kompanije predstave aktuelna hardverska i softverska rješenja prilagođena našem tržištu.

Ovogodišnji događaj su podržale kompanije: ASBIS, HP, Check Point, IBM, Oracle, Adobe, HSM Informatika, VMware i FalconStor. Osim prezentacija ovih kompanija, gosti će imati priliku poslušati i prezentaciju kompanije BH Telecom koja će prezentovati najnovije rješenje za telemetriju i telemedicinu, razvijeno u saradnji sa QSS-om. Također, HP i QSS će zajedno gostima predstaviti i rješenje za Document Management, bazirano na tehnologijama koje su razvile ove dvije kompanije.

QSS je domaća IT kompanija osnovana 1997. godine i danas je jedna od vodećih sistem integratorskih kompanija u BiH. Ova kompanija se specijalizovala u pružanju profesionalnih IT usluga i implementaciji kompleksnih IT rješenja. Svojim godišnjim eventima nastoji bh. IT tržište približiti svjetskim trendovima u ovoj oblasti.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: