Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi vodite sa sobom BIA agenta ,vojvodu Vojina Mijatovića, večeras će BIA štab u Beograd znati sve o Igmanu
E vidi Njive krembila sto Dodikovom i Vucicevom potrcku Vojinu Mijatovicu otvara vrata nasih fabrika namjenske industrije. Koje btw nije znao dici na noge dok je bio premijer do 2014. Fadile, od g.ovana cemo te praviti.
Nek je on četu doveo da vidi sta radimo, Niksicu glupane jedan to treba kriti ko zmija noge, ali sta njega boli briga porodicu je poslao u Njemacku
Da bogdo nisi pustio tog debiøa unutar,ali eto....
E vidi Njive krembila sto Dodikovom i Vucicevom potrcku Vojinu Mijatovicu otvara vrata nasih fabrika namjenske industrije. Koje btw nije znao dici na noge dok je bio premijer do 2014. Fadile, od g.ovana cemo te praviti.
odavno se tu zaposljavaju stranacki poltroni koji ne rade ništa. vec godinama padaju i prihodi i dobit a potražnja za oruzjem nikad veca. miriše na jos jedan bivsi gigant.
Neki dan hr. portali su objavili da Izrael je među najvecim kupcima municije Igman???? Ako je to isitna?Kazem ako? Haram im bio svaki dinar sto su zaradili.
Nemojte ljudi ba tako na "našeg" Vojina ..100% srbin , 101% bosanac , a 120 kila (otkako ga nametnuše za ministra ) 🤣😎🤪
Eh nek ste pokazali svima tvornicu.Sad mozemo ocekivati uskoro propast i bankrot. A onda ce napraviti 2-3 stambene zgrade na toj lokaciji.
Jadna je ona općina u BiH u kojoj su i dalje najjače firme one koje su nastale u vrijeme Jugoslavije. Tko živi od ostataka jugo-industrije, taj stagnira i nazaduje u BiH, po potvrđuju sve analitičke i statističke analize.
i ovo će komunjare gledat da unište.Prvo će smijeniti upravu da mogu svoje ljude postavljat
Dok je zita bice i bosne
Velika je greskaa Možda i katastrofalna od strane Menadžmenta pustanje u krug Fabrike Lica Koja su dovedena na vlast Nametnutim odlukama Ko Ce garantovati da ovi likovi ne rade za Neprijatelje države Tipa Hrvatske ili Srbije Tesko nama u koju smo poziciju Gurnuti Dali Ce biti spasa Pitanje je
Gdje ovi uđu trava ne raste! Šta uradiše od budžeta FBiH!
Pregledajte sve hale..da negdje nije zaboravljena kamera...previse se exsponirate.u Vladi Federacije ima i Bijini i Sojini..