{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Delegacija Nogometnog saveza posjetila JP EPBiH

4.4.2014. u 20:55
0
1
Delegacija Nogometnog saveza posjetila JP EPBiH
0
Delegacija Nogometnog saveza posjetila JP EPBiH
Dr. Elvedin Grabovica, generalni direktor JP Elektroprivreda BiH, razgovarao je danas u prostorijama JP Elektroprivreda BiH sa predstavnicima Nogometnog saveza BiH - predsjednikom Odbora za posredovanje Ivicom Osimom, predsjednikom Nogometnog saveza Elvedinom Begićem, generalnim sekretarom Jasminom Bakovićem i marketing menadžerom Almirom Murtezićem.
Predstavnici Nogometnog saveza izrazili su zadovoljstvo zbog uspješne saradnje sa JP Elektroprivreda BiH u proteklom periodu i podršci Savezu iskazanoj kroz sponzorstvo u toku kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2014.godine u Brazilu.

JP Elektroprivreda BiH je 2013. godini iznosom od 400.000 KM sponzorisala Nogometni, Košarkaški, Rukometni i Savez sjedeće odbojke BiH.

"S obzirom na to da smo u protekloj godini ostvarili rekordnu dobit, kao društveno odgovorna kompanija, nastavićemo podržavati vrhunske sportiste", kazao je prilikom susreta Grabovica, izražavajući želje za dobar plasman nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Odluka o sponzorstvu u 2013. godini, donesena je na osnovu sugestija Vlade FBiH o sponzorstvu sportskih selekcija Bosne i Hercegovine, a imajući u vidu dosadašnje uspjehe nogometne, košarkaške, rukometne i reprezentacije u sjedećoj odbojci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: