Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti Dediću još možeš upravljati Zadrugom u Martin Brodu za otkup mahovine. Jadna je država u kojoj si ti i Fadil Novalić bilo šta a kamo li ministar i premijer. Ako Fadilu Novaliću i tebi produže mandat iz ove drzave će iseliti još pola miliona građana.
SDA radi BiH se gradi, unapredjuje, razvija, obnavlja, tako da sa SDA je SIGURNA i PROSPERITETNA BIH. Puna podrska Ministru Dedicu koji je povecao budzet za poljoprivredu.
@RepublikaBiH2 Kad nekom iz SDA treba kolonoskopija, ti si prvi izbor.
Intelektualna faca, SDA demokratija...
SDA radi BiH se gradi, unapredjuje, razvija, obnavlja, tako da sa SDA je SIGURNA i PROSPERITETNA BIH. Puna podrska Ministru Dedicu koji je povecao budzet za poljoprivredu. Iduce izbore ce SDA dobiti jos dodatnih 15% glasova, jer se nas narod uvjerio da je SDA najbolja, najveca, patriotska stranka, koja stiti, brani, razvija, obnavlja, izgradjuje nasu drzqavu BiH.
Užas
SDA radi BiH se gradi, unapredjuje, razvija, obnavlja, tako da sa SDA je SIGURNA i PROSPERITETNA BIH. Puna podrska Ministru Dedicu koji je povecao budzet za poljoprivredu. Iduce izbore ce SDA dobiti jos dodatnih 15% glasova, jer se nas narod uvjerio da je SDA najbolja, najveca, patriotska stranka, koja stiti, brani, razvija, obnavlja, izgradjuje nasu drzavu BiH.
Jesu li opet Tahrici na redu za poticaje aaa naj bogatiji u Bihacu
ovi ne znaju stvarat niti su ikad imali namnjeru oni znaju samo narodno blago prodavat (za svoj račun) oni ne prestaju gulit niti žele niti znaju niti imaju namjeru niti će ikad stat. svaki komentar o njihovim postupcima nakon 20 godina je smiješan i nepotreban, ne osvrćite se razguljujte ne nadajte se ništa.
Poljoprivreda treba da donosi pare u budzet a ne da uzima iz budzeta. :)
Ukinula raja maline,konisone,ovo ono itd.ne isplati se drzat to kada cijene su ko u Africi...
😂 A jeste se i strgnuli što niste dali više od 18 miliona.
Svaka cast fino je cuti pozitivnu pricu kao sto je ova
Evo prilike za svakog ko hoće raditi svi imaju zemlje babovine i djedovine koja propada. Samo je lakše kafe ispijati i palamuditi nego zasukati rukave ili ići starim švabima prati guzove za 1200€ (ono niko te tamo nezna) pa glumiti gospodu mjesec dana na ljeto
U yugi bi bio domar,a sad kao neki gospodin🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮