Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čuj Vlada mu kriva, moj Miloše pokrali ste Boga Oca
I vas je dosta više, i vaša draga Hrvatska je imala udio u Aluminiju to ne spominjete. Uostalom nahapali ste se para da ne morate ni radit više. Haj vozdra
Tačno po komentarima možeš zaključiti daje u BiH ostao najgori sloj društva koji se hrani mržnjom i PTSP.Pa jadni bili neće vas Bingo izvući iz ekonomske bijede već proizvodnja a sda i HDZ zajedno gade sve jednu firmu
Moze mi neko objasniti jednu stvar,sta ce biti sa dionicarima u Aluminiju,da li ce izgubiti dionice ili se nista nece promjeniti??
Oba kancerogena tkiva su na vrijeme odstranjena da se ne prosire. I Dalibor i Aluminij. Ko je i kako vodio tako se i zavrsilo, pljacka epskih razmjera
Kradeze je kriv za sve.
Eto vidiš kako je lako nači razlog,svi krivi samo mi ne,opet počinje ispiranje mozgova.Ovaj put vam je loš deterđent.
Tacno je da HDZ godinama krade i unistava svoj narod.To je istina moj Milos.Dok Čovic vas pljacka,pravi milionske kuce,kupuje ogromne nekretnine,zivi kao kralj-vi osanete bez posla.Sve vam je HDZ na celu sa Covicem I onom Kristo popljackao.Vidjecete tek koliko van direktor bolnice krade.
Čovjek iznio našu sliku i svaka mu čast,SDA je pogasila gdje ona vlada HDZ gde on vlada.Naravni to upakuju kroz neke sukobe i patrioske šuplje od kojih na kraju samo oni imaju korist.Aluminij je preko milijarde imao obrt i niko ne zna koliko će to narušiti blagajnu države.Odtalo je još par firmi i to će pogasiti u duetu pod krinkom bošnjaštva i hrvatstva.
"čelnici" "stranaka", nazzi - Bakir, U-Dragan i stoka - Milorad uništavaju ono malo što je ostalo od industrijalizirane, socijalističke i radničke BiH te je pretvaraju u agrikulturnu, feudalnu džemat-herzogtum :)
Trebao je u toj fabrici neko i da radi, Hrvati neće, arijevci su, Bošnjacima bio zabranjen ulaz... I da, i struja se mora platiti.
Klepao iza zavjese i cutao, bio zadovoljan dok je Aluminij propadao. Zasto se tada nije oglasavao?
Reci koliku si platu imao?
jbo ti kosaraski savez uzp mater usranu dozavrat usta skupa sa covicem
Ali vam nije nedostajalo fasizma kad ste sve nehrvatske radnike otpustili, IMA PRAVDE
Dok ste šopali i trčali jedan drugom i džep niste šljivili vladu FBIH sad oni nisu imali viziju a vi doveli do bankrota kompaniju
Ne priznajem tezu o "kamenjarskim Srbima", ali ovaj Miloš mi je sumnjiv.