Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako svi bosanci kupuju u bingu ili bosanskim firmama ova skutorija ce sama biti primorana da postuju i drzavu i nase proizvode. Nogu zastupnistva za uvoz stranih proizvoda zatvoriti, po grudama sirokom posusju i ostalom kamenjaru
Ja tamo ne idem. Pare trosim kod svojih bosanaca.
od cijele price najvise je ojacao Bingo. Ovo ne volim reci al Bingu treba jaci konkurent da bi bilo bolje nama kupcima i da se vise brine za radnike (mislim na platu)
Ne dao Bog da su prazninu popunili domacim ponudama. Nego daj brze bolje strano, ko ce se zaje.avat
Prljavi Slovenci a ni Hrvati nam ne trebaju, neka Bingo dodje. Halas
gori su ovi mozgovi sto prave dogovore (valjda uzmu reket) pa se prave press konferencije dovedu svoje novinare I udarna vijest sve je to u sluzbi mandata narod zna narod placa
bio brand
180 ljudi koji rade u konzumu ostaju bez posla
@MirsadKukicLordOfSda koliko oni skutori otpuste toliko ce bingo primiti radnika. Kupovina i potraznja je ista. Tamo se smanjuje u bingu se povecava.
ma jes' go...😛
u vasim glavama mozda