Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Porasle su bar 30%,kak ih 6,4!?
bježite iz gradova ! imate li imalo mozga a bogami nemate. dolazi oluja !
pa dobro usluge npr karta skocila s 1.5 na 2km
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne zna to Bisera kojoj vozač kojeg građani plaćaju gura fasungu po Bingu
Cijene divljaju
Hahahahahaha, zagrcnuh se 🤣
ja koliko sam vidio neki proizvodi su i po vise od 100% poskupili
penzioneri dobili 50km samo u januru.jos malo pa ce penzici crkavati od gladi.nek crknu i jesu glasacko tijelo ovih nakaza.
Kruh je 1.20 KM trenutno, poskupljenje od 20%.
Porasle su i plate ali je problem u prevelikim nametma da bi slika bila realna. To ne znači da su plate dovoljno visoke ali su nameti na plate definitivno preveliki. Treba smanjiti namete da bi se povećala potrošnja pa bi se sa tim stvorila i nova radna mjesta, a država bi po pitanju fiskalne politike bila pozitivna.
Do skora sam kupovao samo domace, to mi je bilo pod obavezno. Sad gledam sta je jeftinije jer ovo nema smisla. Dok kupis podmjetu i platis rezije, vrtice, gorivo...od plate ostane da prostis ona stvar. Evo gledam dizel 2,51 KM, i kome da se zalimo, obican narod je postao biracko tijelo, a politicari sa svojim primanjima zive u nekom drugom svijetu, nemaju predstavu kako zivi obican covjek sa 700 KM!
osnovne zivotne namirnice i do 300 posto pogane drzave
Pa moralo je, zlorona je idealan izgovor za to
Ovih 6.4% ti dođe na isto ono da je prosječna plata 1000KM.
kojih 6.4 cccc
Rastu i tenzije.Samo kad pukne ovo jednom.
Gdje je to 6,4% da idem u kupovinu?
Jopet sedobro zivi nekadd sam radijo za pesto maraka dvanes sati asade zato radim samo podeset za sesto i jos nekad dobijemo i nedlju slobodnu
*Svugdje cjene porasle pa i u bosni* Botnjo: ma to je do drzave, drzava ne valja..
I opet il ne izadje na izbore, il podrzi iste :)
… ko ga ebe neka je Marka stabilna!