Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To za nas nije nikakav problem, kad procitas clanak pored ovoga na naslovnoj "Brojni bh. građani za 1. maj uplatili krstarenje, hit destinacije Dubai i Istanbul"
Nemoramo ni jest ! Fadil kaže jedimo 7% manje bićemo VITKIJI ! DOduše 7 godina ima je trebalo da narastu za 7% ( ostale su stvari ne toliko nužne NARASLE PUNO VIŠE) A sad smo trebalo dodati nagorivo akcize 7% !! Ide bravo sve za mjesec dana 7%. Elektroprivreda gas i ugalj i toplane imaju pravo usklađivanja cijena a nađi mi nešto drugo da nije na struju ili naftu !!
Koliko su plate porasle?
Al u ku*cu...
ma lazu vala prije dva mjeseca nisam imo kome tele prodat jesu vise cjene robe iz uvoza
Sve ide gora a mi dole....hooooojmoooo
sve je skuplje, ne samo poljoprivredni proizvodi........
da li se mlijeko iz fabrike Meggle broji kao poljoprivredni proizvod?
Hebu seljaci ne vade!
a koliko je stanovništva manje u odnosu na 2010tu?