Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce onaj seljacki komentar "ja naspem za cvaju" i cijena me nr interesuje...
U mene Hamdo sipa.
Do srijede će u udruženje prometnika naftnih derivata doći 8568941 zahtjeva za povećanje maloprodajne cijene, zbog ovog drastičnog poskupljenja.
Mediji nisu objavljivali ništa dok je barel sa 67 $ padao na 38-40 $. Sada se svi utrkuju da jave kako je cijena "skočila" na 50 dolara. Svi su na platnim listama naftnih kompanija.
Sklonite ovaj glupi naslov, ne odgovara istini.
https://www.youtube.com/watch?v=bFWvRbwdLu4
Odakle vam smjelost da plasirate izmisljene vijeati u vezi cijene nafte. Pregledao sam sve moguce portale koje citam i to se nigdje ne spominje. Da ne kazem da se u susjednoj zemlji za iduci tjedan najavljuje snizenje cijene benzina od 10 feninga.
Cime sopaju ove cijene pa da vako rastu
U nas benzin nije uspio ni pojeftiniti a sada će poskupiti. Valjda pumpadžije bile na ljetovanju pa nisu bili čuli za pojeftinjenje nafte, a sad su se vratili.
Ma neka rastu ovi nasi uhljupi su napripremali rezervi pa sada samo kada cuju da je u Zimbabveu neko digao cijenu goriva odmah ujutro druge cijene ...
Do kraja godine barel na američkom tržištu bi trebao biti oko 20 dolara za barel...
sljedeci naslov: upuceno 10.000 upita za podizanje cijena
Sad ce benzin preko noci da skoci na 2,30.
Ovaj komentar posvjećujem svim djevojkama koje mi čiste šajbu dok sipam gorivo.
djevojke koje ciste sajbu su uglavnom djeca bez toditelja iz SOS sela tako da daj koji dinar sevap ti je..
Vrijednog čovjeka treba nagraditi i uvjek to činim, lopove mrzim i kletem!
neka rastu do 1000 dolara