Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hifa nije zabrinuta morace tuka trcat 3 kruga za posudbu auta
Prosle godine, kad su ulagaci bili zabrinuti, nafta je otisla u minus. Ove godine su zabrinuti, nafta ode gore. Omikron soj napada sirovu naftu? Ja berze i govana.
Jbt pa prošle sedmice su padale cijene zbog zabrinutosti od omikrona
Kad je prije 5-6 godina barel koštao oko 115 dolara tada je cijena disela ovdje u njemačkoj bila 1,35-1,40€ a sada 1,60€ gdje je tu logika i tko uzima razliku.
vjerovatno su digli akcize za naftne derivate
pa jučer su padale usred omikorona? bio članak na klixu ? danas rastu ?
prije tri dana je padala isto zbog omikrona. ko ovdi koga zahebaje?
Prije zbog širenja virusa nafta bila jeftinija a sad poskupljuje... ko koga?
Sad ce naši! Prije dignu cijene ,nego što neko lajk opuca.
A nisu zabrinuti za moj novčanik
Pa jucer je na klixu objavljeno da je pojeftinila, nafta zbog omikrona... Odlucite se vec jednom naše pumpadzije vide samo kad poskupi
Lijepi mart,april,maj 2020. ...gorivo 1,60 km.
Ko je ovaj Omikron? Jedan dan pojeftinjuje a drugi dan poskupljuje naftu? Dedera neka se odouci vise, il brdu il strmu!!!
Juce bio clanak "Omikron soj uzrokovao novi značajan pad cijena nafte"
https://www.klix.ba/biznis/cijene-nafte-na-svjetskim-trzistima-pale-i-sestu-sedmicu-zaredom/211206004
Interesantno... cijena na svketskom trzistu raste zbog moguceg pada potraznje... raste i zbog povecane potraznje... ko tu koga!?
hifa likes this