Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovddje nas lopatom uzimaju distributeri. Dugo su cijene na Americkom trzistu bile oko 67 dolara po barelu a pri tome su cijene na crpkama kod nas bile 2,36 KM po litru. Onda se desio skok na Americkom trzistu na 71 dolara po barelu pa su cijene kod nas skocile na 2,41. E pazi sad: Danas su cijene na Americkoj berzi 55 Dolara po barelu a cijene kod nas 2,36 (prosjek). A kad poskupljuje u svijetu kod nas odmah sutradan. Lopovi.
Eno francuzi sesti dan za redom protestiraju protiv novih akciza -- blokirano pola Francuske. Ne zaboravimo (jer SDA Talibani poznaju samo Tursku i istok) da je Francuska 6.a najrazvijenija zemlja na svijetu i da Francuz, u prosjeku, ima placu koja je 6x veca od Bosanske - i ipak narod se bori protiv vlade. a Bosnjo? Bosnjo ocito voli da ga guze
jooooooojjjjjj wingemarku
Neka, nek crknemo!
Nije mi jasno zasto svi krive benzinske pumpe? One imaju neznatan utjecaj na cijenu goriva. Sve i da je gorivo besplatno, znaci da je nabavna cijena 0 km i da benzinska pumpa ne zeli nista da zaradi, prodajna cijena goriva bi bila 1,60 KM. Bili ste na izborima, i slozili ste se sa ovim.
Financiranje novac od 70.000 € ima 100.000.000 € u 24 ili 48 sati od nova godina 2019 e-mail: [email protected]?? WhatsApp: +33758119861
hahahahaha
naftaši znaju da će poskupiti kad tad, treba biti samo strpljiv
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> http://v.ht/xmiss
"""""Cijene nafte na svjetskom tržištu i dalje padaju, u BiH bez većih PROBLEMA""""
samo deri krezubu naciju
Cijene goriva su vec 2 decenije sredstvo preko kojeg politicka mafija i naftni lobi pljackaju dradjane BiH.
Realna cijena goriva bi sada trebala biti 1,70
Po kojoj matematici? po tebi ispada da je gorivo postalo besplatno.... Informiraj se koliko kosta litar goriva i za koliko se prodaje i kolike su akcize na taj litar i vidjeti ces koja bi realna cijena trebala biti. Ako su na svjetskom trzistu spale cijene za 20%, kod nas bi trebalo pojeftiniti oko 10 feninga. Narod glasao, i na proslim izborima isti taj narod je podrzao ovakve akcize!
Samo bojkotom se moze nesto uciniti. Da vozaci pocnu bojkovati npr Hifu koji bi trebao prednjaciti u jeftinijem gorivu, vrlo brzo bi poceo spustati cijenu.
Ja bas zbog tih razloga na hifi ne sipam(mada to njima nista ne znaci), jer svaki mjesec otvaraju novu benzisku od 4 mil. a ovamo fol domaci a najskuplji...
Trolutistan,dobro jutrooooo.
realna cijena goriva bi trebala biti 1.15 KM po litru.