Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jaka utjeha. Pa sad je $75
Pored "nasih" domacih neprijatelja nama ne treba drugi neprijatelj. Trgovci bi nam i dusu uzeli samo da imaju priliku, a politicati sute. Oni svakako zive na grbaci narodu.
i da bide 10 $ domaći neprijatelji naroda bi drzali istu cijenu
Najbolja fora mi je da neka tamo naftna kompanija odluci smanjiti proizvodnju iz cista mira i tako poveca cijene svim drzavama koje snadbijeva hahahaha neka firma ucjenjuje drzave u kojima prodaje naftu. Pa kako bi im lagano oduzeo pumpe svima i zabranio uvoz iz iste kompanije pa neka smanjuje proizvodnju kome hoce.
Ne rade to kompanije, nego OPEC clanice i rusija
kad ce cijena na 2.00
Ne bi trebala, što ne znači da neće.
cijenu nafte je poremetila amerika sa onim fracking. Ne mogu vise arapi i njihov wannabe monopolski OPEC nista.. saudijci imaju jos jedinu opciju a to je da puste ogromne kolicine nafte u opticaj i obore cijenu i tako uniste fracking, zato im je putin neki dan trcao na noge.
u svakom slucaju, cijena nafte ide dolje i to ce biti stabilna cijena za naredne decenije. Odlicno za svijet i ekonomije.. lose za arape i rusiju
a razlog zasto ni taj price shock nebi imao efekta kao prosli put kada su to uradili je taj sto su prije 7-8 godina fracking radile male porodicne firme koje nemaju kapital da opstanu u poslu bez zarade duze od par mjeseci, sada fracking rade ogromne korporacije kao sto su BP,SHELL itd. i njima ta arapska price bomba nista ne moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kakva kretenska poruka :D koja utjeha i pranje mozaka - sad vam je kao gorivo prihvatljive cijene moze biti malo skuplje kad bude 100 dolara :D jedno 4 - 4,5 marke litar :D
Ubiše frakiranje sa cijenom. 100$ je prilično niska cijena
Druze Amerima je cijena od 70 dolara banja, frakiranje su doveli do savrsenstva….