Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GRASovi radnici sami sebe svaki dan nagrade, platom, dijelovima il' naftom :D
jbg nedavno pricam sa jednom gospodjom bash prijatna zena i pominje mi za muza, koji je radio u grasu prije rata na istoj liniji koju ima danas... da ne pominjem dalje zapazanja al djela iz tvog komentara su u mnogo cemu dovela nekadasnje dobro situirane porodice do tog da jedva kraj s krajem sastavljaju. Da ne pricam o broju zaposlenih tu i koliko ko dolazi na posao pff
Svaka čast. I treba kada se ponašaju pristojno i RADE.
aha:D
Tako treba, bilo kakva stimulacija radniku donijet ce samo bolje rezultate. Da je bar svugdje tako !
denis1977 vidim da si mnogo dobro upucen u stanje u Centrotransu.Bravo.Samo si zaboravio da kaze jos da vozaci koji voze vanjske linije moraju da placaju odredzenu tarfu da bi ih stavili na te linije.
Najveci lopovi u drzavi pu j*ebem vam sve! Sta je god donacija autobusa stiglo zavrsili su u centrotransu.. Jel vas stid?
Centrotrans misli na svoji veterani, i tako i u ovim teškim vremenima, nagrađuje ih prigodnim poklonom. Izvolite vašu zahvalnicu.
bolje da su ulozili malo u amortizaciju autobusa sto voze za njemacku, nerijetko se neki pokvari na pola puta...
to je samo jedan jedini primjer ljudskosti koji zivi samo van balkana!
Još samo da poštuju rezervacije i malo snize cijene (npr. torba 4km), a do nekih destinacija u Evropi jeftiniji je avion.
a da nagradite putnke koji vas trpe godinama...........jer jednostavno za bolje ne znaju
Nagradio ih je tako sto im je cestitao 15 januar?Dajte ljudima bar 20% vecu platu pa da znaju sta je nagrada i unapredjenje,a stim sto ce se i drugi vozaci trudit kako bih imalo bolju platu.Te vase cestite okaci macku...
E jebga sad 20%! Pa nije Lufthansa
Centrotrans je uspjesan zbog toga sto su njegovi vlasnici upleteni u kriminal zajedno sa prestavnicima vlasti. Ne placaju radnicima ni ono sto ih sleduje, ljudi rade po 12 sati dnevno, ovi sto su dobili ko bajagi nagradu su sigurno radili 14 sati dnevno, inace u ovoj firmi radnik moze dobiti samo zausnjake od pusenja, s vana sve izgleda lijepo a kako je radnicima to nikog ne zanima, inspekcija rada koja bi trebala da vrsi kontrolu radnog vremena nesmije kontrolisati radno vrijeme uposlenika Centrotransa jer se nesmije nasrtati na vlast, time se stvara nelojalna konkurencija te je zbog toga Centrotrans uspjesan.
Kako neko može voziti 12h dnevno? Jel to misliš na one koji voze relacije Sarajevo-Dortmund ?
Mislim i na te, samo njih izrabljavaju na drugi nacin, Kada dodju iz Dortmunda prespavaju i opet na teren, niko im neracuna da su radili nekoliko dana u komadu, ispada kao da su isli u Dortmund da se provode pa kad se vrate odmah ih ceka nova tura, to je sistem robovlasnistva gdje je civjek prinudjen da non stop radi za gazdu, to je gore i od robovlasnistva jer prije bi robovlasnik cuvao svog roba kao ti Adidas patike jer si ih platio, danasnji moderni robovlasnici nemaju potrebe cuvati svog roba jer kad ovaj crkne ili zanemogne 30% stanovnistva jedva ceka da dodje na njegovo mjesto.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jedina firma u bih koja je ostala nepokradena zato sto je manment dobar nepokvaren neispolitiziran i to je tajna uspjeha , da su je uzeli privatnici-politicari raz*** bi je ko i gras cestitke cenrotransu
bolje skontajte sta sam htio reci poenta je da su je uzeli privatnici-politicari /oni koji su danas na vlasti a imaju bezbroj firmi/ unistili bi centrotrans kao i sve cega su se docepali glavno da su vozaci tj.radnici zadovoljni cesto putujem centrotransom a i imam prijatelje koji rade tamo kazu da su zadovoljni to je to kratko jasno
*** ti debil i moron mater seljacku vrati se odakle si sljego *** ti materina seljacka ko ti je sta reko
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I GRAS je svoje vozace i mehanicare nagradio ! ccccc
sami su sebi nagrade odredjivali
Šta češ kada nam se može
Hajde lajite na Centrotrans
mogla bi ti lajati kucko na mog hasima
Usuti monstrume jadni.