Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
davno su strani ulagaci dolazili,ali su uvijek nailazili na pitanje...gdje sam ja tu...zeljezaru su prodavali kao kurvu,na kraju je dadose firaunu....sramota
Budimo realni nemojmo bacati sami sebi prašinu u oči. Doprinosi iznose oko 70% brutto plače, prekomplikovan i glomazan administrativni sistem je pogodan za razvijanje korupcije što je kod nas nažalost i slučaj. Cijena energije (primarno električne - industrijska tarifa) je preskupa, još gori slučaj je sa gasom i naftom. Slaba cestovna povezanost (jer nemamo cjelovit autoput kroz zemlju) slabo ulaganje u željeznice naročito transport rasutih materijala, riječni transport je skoro pa mrtav - nemamo svoje morske luke,..........Kreditini bonitet nije junk ali skoro pa da jeste. Jedino što ovakvi ljudi kao gosp. Čengić mogu ponuditi je jeftina radna snaga koju on i njemu slični skoro da nikako i ne plačaju. Poslijeratno bogastvo domaćih tajkuna je građeno na jeftinoj radnoj snazi koja je uz to i stručna. Budimo realni nigdje u svijet ne možete naći visoko kvalificiranog tesara i za 500,0km kadkad dobivene plate, kliničkog liječnika za 1000,0 km , Inžinjera mašinstva za 900,0km itd.......
pa ja vjerujem da su ljevičari i liberali vrlo zadovoljni sa svim ovim što si nabrojao/la, jer oni kao borci protiv kapitalizma sigurno ne žele da vide strane lešinare kako uništavaju našu zemlju. njima je vrlo lijepo ovako, gdje naša dobra država proizvodi poslove, imamo besplatno zdravstvo, besplatno školovanje, pismeni smo. baš je to dobro, što se odupiremo novom svjetskom poretku. umjesto toga, država bi mogla riješiti sve probleme tako da nas zaposli da kopamo kanale i da se nezaposlenost ukine.
nakon sto je SDA blokirala ulazak Bosne u EU, garantiram da vise nikada niko iz EU nece doci sa parama u Bosnu ! sad se komotno mogu okrenuti braci muslimanima, iako, nisu ni muslimanski investitori blesavi i ne investiraju u nesigurne i nestabilne drzave ... SDA, svaka cast, opet ste uspjeli u nakani, 24% je jos korak blize Hilafetu koji se uveliko restaurira !
Zato ce nas kradoncic povezati sa albanskommafujim
Wauuu...Cengic otkrio toplu vodu!!Dajte mu odmah par miliona maraka na racun