Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa stručnjacima koji se ŠTANCAJU PO:KISELJAKU, TRAVNUKU, SOKOCU.... teško da možemo biti konkurentni prema EU.
Kao što je i ovaj
Gdje su ti strućnjaci sam kažes da se BiH naj sporije oporavlja u okruženju. Ovde """strućnjaci""" samo znaju dizati cijene do neba.
Мени није јасно шта Сарајево лудује, рекли су да неће у иницијативу Отворини Балкан. И то је то, шта га више жваћете. Ако имате алтернативу добро ако не то је ваша одлука и Ћао.
Kakva Kina. Kakav EU. SDA nije stranka koja radi u pravcu EU. Mini šengen je sad opcija. Jer i vašingstonski sporazum ide kraju a time i bezcarinski dostup luki Ploče.
Je li iko od vas iz bijedne "ekonomske misli"napravio bilo kakvu pa makar i naopaku analizu kakve su eklnomske predbosti a kakve su ekonomske stete od Otvorenog balkana.Vi zapravi to ne znate izanalizirati.Vas sa Univerziteza 70% treba poslati u taksiste
Ovaj Cavalic je ćlan stranke za bejha. 'naći, ovaj je stranaćki posluśnik
admire,je li te jos mama ceslja?
Šta ima kamion iz Turske za 3-4 dana. Toliko se dana samo granica prelazi, inače tura do BiH traje od 15 do 18 dana.
Kako me samo iritira ovaj lik pa to je cudo. Kvazi strucnjak a mama sredila poso.
Jako lijepo obrazloženo.
Izadji iz "kaveza"
Svijetsko tržište a Evropsko pored
samo kod čavalica cijena nafte raste
Kriza sa kontejnerima! Kasno su ti prenijeli informaciju to je staro vec 3 godine.
Ma nema nista nemojte da dajete laznu nadu
samo otjerat lopove sa vlasti i eto rahat zivota