Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
malo predizbornih tvornica od sda .
Ja sam Iz G.Vakufa-Uskoplja, ovo je dosad peta tvornica da obecavaju ljudima.Sda-aovske lazi i obmane.G.Vakuf=PAKAO!
jes vidio cakija:)
Ranković, predpodstavljala sam da su predizbornr laži. Lijepo bi bilo da je ovako kako piše. Znači, oni znaju šta treba raditi, ALI NEĆE!
Zato sto je SDA na vlasti :)
tvornicu magle u prahu.
ahaaa tvornice, nova radna mjesta, novi stanovi, kuce, bazeni.......
Jel se pelet pravi od mlijeka ili obrnuto?
Neki se zaposle prije nego zavrse skolu, nema veze koju, a neki cekaju godinama sa skolom-faksom.
I u Bugojnu se razvijamo u sesnes, Slavko Rodic, Spedicija, Stolarija i mnoge dr firme sve u prahu:) Sad isti sto vladase od rata na ovamo traze povjerenja, zafalilo praha za privatne biznise koji redom ponikose od rata na ovamo.
Bit će kuće od čokolade, teći će mlijeko u prahu i završit će se sportska sala ..........
Bilo bi lijepo da je ovo istina i da se ovo malo cesce desava. Ali nesto moram iskreno reci: ne dijelim ljude na gradjane ili neg-radjane, ali reci da je Gornji Vakuf-Uskoplje grad je stvarno banalno. To je OPCINA, a ne grad! Za naziv GRAD je potrebna ZAKONSKA REGULATIVA koja gradu daje taj naziv, te to naseljeno mjesto ima svog gradonacelnika te gradski parlament odnosno skupstinu. Medjutim narod u BiH boluje od kompleksa grada iako to nema veze sa "seljastvom". Dovoljna je informacija, da Tokijo, kao druga najveca svjetska metropola i najvece metropolitansko podrucje svijeta NEMA STATUS GRADA. Ali na Balkanu je opet bitno da li je ko "iz grada" ili ne.
nek je sarajevo grad a mi smo opštine :$ nidje veze samo bi se djelio ko te jbe
Sarajevo_sg, eno danas pročitah da je Ilijaš grad. :)))))) Piše GRAD ILIJAŠ! SVAŠTA PRED IZBORE! :)))))))))))
Mlijeko u prahu :) :) još malo i sve ce biti u prahu samo razmuti... Čuj imamo projekte al pazi za 2015 hahahahahah, svake 4 godine ista priča....
Uskoro??? slusamo mi uskoro vec duze vremena ta obecanja i price