Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema budućnosti, oborit će cijenu pod izgovorm nedostatka potražnje, šaltajte dalje
mame vam ga nabijem prevarantske..
trazite sredstva za hladnjace i diktirajte izvozom i cijenom maline a ne da diktira srbija i daje 1KM a oni je prodaju po 4 puta skuplje ...
Ne filizofiraj stoko nego radi i suti, a radi ono sto ti najbolje ide i sto je od najvece koristi!
Koliko je meni poznato, malina je do prije par godina bila uglavnom samonikla biljka u velikom dijelu BIH. Ali, sljive i jabuke u Bosni ili smokve, grozdje i sipci u Hercegovini imaju mnooogo duzu tradiciju od malina! Medjutim, izgleda na silu (tj. na inicijativu par ekonomski nesposobnih pojedinaca) hocemo da postanemo "zemlja malina"! Znaci, "zahebi" sve visestoljetne kulture koje BIH proizvodi, jer saka malinara tako zeli?!
Opet maline! Tacno cu zamrziti to voce! Evo, i ja cu bez ikakve trzisne analize posaditi topole, pa cu prodavati lisce topole, a posto nece ici, onda cu blokirati M-17 i traziti zakon o minimalnoj otkupnoj cijeni mog lisca topole, te cu sliniti i cmizdriti, pa ce mi USAID (zesci tupsoni) jos se i izboriti za dobijem kes za svoj rad na topolama, jer i ovdje kazu: "Svaki rad ima svoju cijenu, ... i to će biti jasno rečeno"! Majko draga, koje sve elektronsko smece mi dobijamo kao "vijest"
haj topola ne seri
sponzorisano...pajel...
Pa trebamo biti ambasadori.. Ali dajte da i obicni gradjani ove drzave zarade na ulozenom trudu, nemoj samo da ratni profiteri i njihove korporacije beru 80% zarade, a ostatak obicnim ljudima. Ravnomjerna raspodjela da svi budu zadovoljni.